Categories: Stil de viaţă

Dietă Mehgan. Așa scapă Ducesa de kilogramele în plus

Dietă Mehgan Markle. Ducesa de Sussex este mereu o apariție impecabilă. Dieta care funcţionează în cazul ei este una destul de restrictivă. Frumoasa ducesă are o rutină strictă de antrenament pentru a o menține în formă.

Ce dietă ține Mehgan. Cum scapă Ducesa de kilogramele în plus

mama a doi copii, s-a comportat și a arătat regal, spun cei care o admiră. Iată cum se menține Meghan în această formă de invidiat.

De când juca ăn serialul american de televiziune „Suits”, Meghan Markle are o rutină strictă de antrenament pentru a o menține în formă, scrie Vogue.
Meghan, Ducesa de Sussex, o apariție impecabilă. Foto: Arhiva adevărul

Antrenamentele ei sunt create de antrenorul și medicul Craig McNamee, co-fondatorul sălii de sport Catalyst 101 din Toronto, care creează antrenamentele personalizate pentru clienții săi.

Rutina ei variază între antrenamentul dinamic care combină întărirea musculară cu cardio și fitness, de la aparate de vâsle, sărituri pe coarda, ridicare de greutăți și alergare. Deși nu mai joacă în serial și a devenit mamă, Meghan a continuat programul de antrenamente creat de McNamee, deoarece o ajută să se mențină puternică, sănătoasă și zveltă, chiar și după ce a născut doi copii.

Meghan Markle a fost familiarizată cu beneficiile exercițiilor fizice la o vârstă fragedă datorită mamei sale, Doria Radlan, care predă yoga.

Mama lui Meghan a îndrumat-o să facă yoga, de când era mică și încă se antrenează în mod regulat astăz,. pentru a elimina stresul în perioadele agitate.

Potrivit Vogue, Meghan adaugă sesiuni de meditație la rutina ei zilnică pentru a-și elibera mintea de stres și de energie negativă.

Deși întâmpină multă adversitate din partea publicului și răceală din partea Casei Regale, Meghan a demonstrat recent că poate reprezenta cu onoare familia regală.

Tocmai de aceea, o rudă a noului rege britanic o sfătuiește prietenește pe Meghan Markle să reziste. Christina Oxenberg are 59 de ani, este autoare, designer de modă și sora mai mică a actriței Catherine Oxenberg, fiica Prințesei Elizabeth a Iugoslaviei, care a fost cândva foarte apropiată de Charles.

Această verișoară de-a treia a sfătuit-o prietenește pe Meghan să aibă răbdare, spunând că, în cele din urmă, ochiul scrutător regal se va muta către altcineva, și ne reamintește că nici Kate nu a fost de la început plăcută, ci din contra, i se spunea „Kate Middle Class”, (n.r. Kate Clasa de Mijloc), cu referire la faptul că ea nu avea sânge regal. Cu toate acestea, delicata Catherine a reușit să câștige respectul tuturor și să se impună cu eleganța și manierele sale.

Expertă în diete, urmându-le cu religiozitate de ceva ani, lucru dovedit de silueta sa impecabilă, Meghan se ocupă și de soțul său, atunci când pune câteva kilograme pe el.

el renunţând, în mare, la carbohidraţi. Fără dulciuri şi pizza, deşi hamburgherii, pizza şi puiul prăjit sunt printre preferatele prinţului, el fiind adesea surprins înfruptându-se din aceste alimente considerate duşmanii cântarului.

Prinţul o urmează pe viitoarea mireasă şi a trecut pe sucuri proaspete, a renunţat total la carbohidraţi şi mâncare procesată şi au introdus în meniul zilnic kale şi quinoa.

 

 

Recent Posts

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

o oră ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

2 ore ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

2 ore ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

3 ore ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

3 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

4 ore ago

Citeste si: