Categories: Stil de viaţă

Ce ne așteaptă în anul 2022. Este MAGIC! Va fi cea mai mare schimbare

Din cuprinsul articolului

Ce ne așteaptă în anul 2022. Ionuț Hristescu, astrolog, spune că noul an vine ca un tren magic, din poveștile fantastice, încărcat cu speranță.

”2022 vine repede. Ca un tren din acela magic, din poveștile fantastice, în care suntem invitați să ne urcăm. El aduce, (sau ne duce către) materializarea așteptărilor, acelea adânci și ascunse, pe care le purtăm doar în inimă.

Este un an de flow și de creație, cu o zdruncinătură în sus, ca lansarea unei rachete, în perioada verii (Mai – Octombrie).

Ce ne așteaptă în anul 2022. Un an în care arșița sufletului și setea de poveste se vor putea stinge cu damigeana de aspirații și viziuni pe care am ținut-o ascunsă prea mult timp.” a spus astrologul Ionuț Hristescu, zis și ”Vrăjitoarea electrică”, pentru Astrosens.

În cadrul unui interviu acordat pentru Astrosens, Ionuț Hristescu a spulberat și un mit despre astrologie:

”Că sensul vieții poate fi descris prin harta natală. Sensul și scopul vieții îl dau credințele tale, modul personal, unic, de a vedea lumea. Altfel, viața e un nonsens per se (sunt adeptul teoriei absurdului, care permite foarte multă creativitate). Astrologia este o unealtă ce te poate ajuta în a fi creativ, în a adăuga valoare la ceea ce ești și ceea ce vrei să construiești.”

Care este sensul astrologiei?

În ceea ce privește naivitatea persoanelor care sunt de părere că astrologia le poate prezice viitorul, astrologul le transmite:

”Dacă-s oameni faini, i-aș invita la o bere. Și le-aș spune că fix de asta NU TREBUIE să se ocupe astrologia. Astrologia se ocupă cu o posibilă creație a viitorului, iară nu cu prezicerea sa. Dacă nu-s oameni faini, nu mi-aș bate capul: oricum vor crede doar ceea ce vor ei. Adică ceva ce au, deja, în cap. Ce le-ai spune celor care sunt pasionați&cunoscători de astrologie și își verifică tranzitele zilnice într-un mod obsesiv? Că mi-am luat și eu plasă la faza asta. Și creează o dependență proastă și disfuncțională (suntem foarte subiectivi în interpretarea hărții proprii). Și, mai ales: n-o să-ți iasă.”

Sensul astrologiei, explicat de Ionuț Hristescu: ”La fel ca viața (sau electricitatea) astrologia nu are un sens, un dat. Cel puțin nu unul explicit. Pentru mine, este un tool, o unealtă. La fel ca un aparat de măsură. Atunci când citești, pe un voltmetru ”220 Volți”, chestia asta poate fi folosită în fel și chip. Totul ține de capacitatea de interpretare a fiecăruia, de sensul pe care fiecare îl dă asupra vieții. Altfel, aparatul de măsură nu are niciun sens.”

 

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

3 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

4 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

4 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

5 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

5 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

6 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra