sâmbătă, decembrie 3, 2022

Ce ne așteaptă în anul 2022. Ionuț Hristescu, astrolog, spune că noul an vine ca un tren magic, din poveștile fantastice, încărcat cu speranță.

”2022 vine repede. Ca un tren din acela magic, din poveștile fantastice, în care suntem invitați să ne urcăm. El aduce, (sau ne duce către) materializarea așteptărilor, acelea adânci și ascunse, pe care le purtăm doar în inimă.

Este un an de flow și de creație, cu o zdruncinătură în sus, ca lansarea unei rachete, în perioada verii (Mai – Octombrie).

Te-ar mai interesa: Studiu. Cel mai benefic tip de ulei pentru creier....

Ce ne așteaptă în anul 2022. Un an în care arșița sufletului și setea de poveste se vor putea stinge cu damigeana de aspirații și viziuni pe care am ținut-o ascunsă prea mult timp.” a spus astrologul Ionuț Hristescu, zis și ”Vrăjitoarea electrică”, pentru Astrosens.

În cadrul unui interviu acordat pentru Astrosens, Ionuț Hristescu a spulberat și un mit despre astrologie:

”Că sensul vieții poate fi descris prin harta natală. Sensul și scopul vieții îl dau credințele tale, modul personal, unic, de a vedea lumea. Altfel, viața e un nonsens per se (sunt adeptul teoriei absurdului, care permite foarte multă creativitate). Astrologia este o unealtă ce te poate ajuta în a fi creativ, în a adăuga valoare la ceea ce ești și ceea ce vrei să construiești.”

Te-ar mai interesa: Analize pentru ficat pe care oricine trebuie să le...


Care este sensul astrologiei?

În ceea ce privește naivitatea persoanelor care sunt de părere că astrologia le poate prezice viitorul, astrologul le transmite:

”Dacă-s oameni faini, i-aș invita la o bere. Și le-aș spune că fix de asta NU TREBUIE să se ocupe astrologia. Astrologia se ocupă cu o posibilă creație a viitorului, iară nu cu prezicerea sa. Dacă nu-s oameni faini, nu mi-aș bate capul: oricum vor crede doar ceea ce vor ei. Adică ceva ce au, deja, în cap. Ce le-ai spune celor care sunt pasionați&cunoscători de astrologie și își verifică tranzitele zilnice într-un mod obsesiv? Că mi-am luat și eu plasă la faza asta. Și creează o dependență proastă și disfuncțională (suntem foarte subiectivi în interpretarea hărții proprii). Și, mai ales: n-o să-ți iasă.”

Te-ar mai interesa: Atenție! Acest obicei poate crește riscul de moart...

Sensul astrologiei, explicat de Ionuț Hristescu: ”La fel ca viața (sau electricitatea) astrologia nu are un sens, un dat. Cel puțin nu unul explicit. Pentru mine, este un tool, o unealtă. La fel ca un aparat de măsură. Atunci când citești, pe un voltmetru ”220 Volți”, chestia asta poate fi folosită în fel și chip. Totul ține de capacitatea de interpretare a fiecăruia, de sensul pe care fiecare îl dă asupra vieții. Altfel, aparatul de măsură nu are niciun sens.”

Te-ar mai interesa: O pacientă a oprit ventilatorul colegei de salon p...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private