miercuri, februarie 8, 2023

Rugăciune puternică pe care să o spui în noaptea dintre ani. Îndeplinește toate dorințele în Noul An 2022.

Există o rugăciune pe care poți să o citești chiar de Revelion, la ora 24.00. Se spune că la acest ceas, porțile Cerului se deschid , iar rugăciunile noastre devin mai puternice.

Prin această rugăciune, Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat să trecem cu bine peste anul ce s-a sfârșit și Îl rugăm să ne învrednicească să depășim cu bine necazurile ce ni se vor așterne inevitabil în cale în noul an. Așadar, dacă vrei să ai parte de mila dumnezeiască, rostește această puternică rugăciune de Anul Nou.

Te-ar mai interesa: Mesajul unui medic despre preotul care se zbate în...

Arsenie, Boca, cea mai puternica rugaciune

Rugăciune puternică pe care să o spui în noaptea dintre ani

„Binecuvintează, Doamne, viața noastră și ne izbăvește în Anul cel Nou care vine și în toți anii vieții noastre de necazuri, de primejdii, de războaie și de toată răutatea și nedreptatea, dăruindu-ne tuturor zile bune și îndelungate, cu bună sporire și folos în munca noastră, cu fericire și liniște, ca să-Ți mulțumim pururea pentru toate și Ție mărire să înălțăm, împreună și Părintelui Tău Celui fără de început și Preasfântului și Bunului și de viață făcătorului Tău Duh acum și pururea și în vecii vecilor. Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi păcătoșii. Amin!”

Te-ar mai interesa: Acesta este cel mai mic os din corpul nostru. Are ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private