Categories: Ştiri sănătate

Cea mai cunoscută influenceriță din România a ajuns pe masa de operație! Ce s-a întâmplat cu ea?

Din cuprinsul articolului

Una dintre cele mai cunoscute și admirate influencerite din România a ajuns pe masa de operație!

Ana Morodan s-a plâns fanilor de mai bine de două luni de dureri infernale de spate din cauza dimensiunilor sânilor. Aceasta a suferit două intervenții în același timp: una de ridicare și una de micșorare a sânilor.

Influencerița s-a operat de mastopexie cu lipotransfer, cu ajutorul unui device inteligent Plasmă Argon, dar i-au fost reconstruiți și sânii cu grăsime lipoaspirată. Cel care a operat-o este soțul Andreei Berecleanu, pe nume Constantin Stan.

”Numărătoarea inversă a început. De două ori am fost la medicul meu preferat, la Constantin Stan, și, gata, voi avea alți sâni! O să vă povestesc și o să vă arăt ce se întâmplă pas cu pas. Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar.

Facem intervenția de micșorare și ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, Plasmă Argon, și breast shaping cu grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu, nu am emoții. Sunt pe cele mai bune mâini”, scria vedeta pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Ana Morodan le-a mărturisit fanilor ei de pe Instagram că nu are pic de emoții, deși va suferi o intervenție destul de grea și complexă.

”N-am nicio emoție! Am venit la clinică și o să începem toate pregătirile și toate procedurile ca să intru în operația de mastopexie cu lipotransfer și Plasmă Argon.

Sunt îmbrăcată, mă duc la măsurători. Sunt într-o cabină foarte drăguță, nu are cum să nu iasă bine”, a spus Ana Morodan,  pe pagina sa de Instagram.

Ana Morodan, mulțumită de rezultate

Ana Mordan după ce a ieșit din operație

„Am ieșit (din operație n.r) Vreau să vă spun că nici măcar nu am simțit când mi s-a făcut anestezie. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul este absolut în regulă. Mulțumesc întregii echipe și domnului doctor că a avut grijă de mine. Sunt foarte bine, mâine pot să plec acasă.”, a spus Ana Morodan, care încă se afla pe patul de spital.

Recent Posts

Băutura cu calciu, magneziu și potasiu care ajută la ameliorarea „tuturor durerilor” din organism

Un raport al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS) a arătat că o alimentație sănătoasă și…

7 minute ago

Previziunea lui Carmen Harra pentru Florin Piersic: El este codificat cu cifra 11

Carmen Harra și-a exprimat în mod public sprijinul pentru Florin Piersic. Deși marele actor este…

37 de minute ago

Andrei Caramitru: „Dacă tu iei mai puțin de 1.500 de euro net, e doar eșecul tău”

Un renumit economist român a declanșat furia opiniei publice imediat după ce a susținut că…

o oră ago

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

2 ore ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

2 ore ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

2 ore ago

Citeste si: