marți, august 16, 2022

Una dintre cele mai cunoscute și admirate influencerite din România a ajuns pe masa de operație!

Ana Morodan s-a plâns fanilor de mai bine de două luni de dureri infernale de spate din cauza dimensiunilor sânilor. Aceasta a suferit două intervenții în același timp: una de ridicare și una de micșorare a sânilor.

Influencerița s-a operat de mastopexie cu lipotransfer, cu ajutorul unui device inteligent Plasmă Argon, dar i-au fost reconstruiți și sânii cu grăsime lipoaspirată. Cel care a operat-o este soțul Andreei Berecleanu, pe nume Constantin Stan.

Te-ar mai interesa: Autovindecare prin puterea gândurilor. Constantin ...

”Numărătoarea inversă a început. De două ori am fost la medicul meu preferat, la Constantin Stan, și, gata, voi avea alți sâni! O să vă povestesc și o să vă arăt ce se întâmplă pas cu pas. Nu vorbim de o operație ușoară, ci de una complexă, care are mai multe etape. Mi-a zis mie dr. Stan foarte clar.

Facem intervenția de micșorare și ridicare a sânilor, coagulare internă și skin tigheting cu un device foarte smart, Plasmă Argon, și breast shaping cu grăsime lipoaspirată, că acum avem de unde lua să punem. Nu, nu am emoții. Sunt pe cele mai bune mâini”, scria vedeta pe Instagram, în urmă cu câteva zile.

Te-ar mai interesa: Vestea tristă a zilei! O îndrăgită actriță a murit...

Ana Morodan le-a mărturisit fanilor ei de pe Instagram că nu are pic de emoții, deși va suferi o intervenție destul de grea și complexă.

”N-am nicio emoție! Am venit la clinică și o să începem toate pregătirile și toate procedurile ca să intru în operația de mastopexie cu lipotransfer și Plasmă Argon.

Sunt îmbrăcată, mă duc la măsurători. Sunt într-o cabină foarte drăguță, nu are cum să nu iasă bine”, a spus Ana Morodan,  pe pagina sa de Instagram.

Te-ar mai interesa: Obiceiul care îți afectează sănătatea inimii și a ...

Ana Morodan, mulțumită de rezultate

Ana Mordan după ce a ieșit din operație

„Am ieșit (din operație n.r) Vreau să vă spun că nici măcar nu am simțit când mi s-a făcut anestezie. M-am trezit direct înapoi în salon. Nu am nicio durere, pot să ridic mâinile, totul este absolut în regulă. Mulțumesc întregii echipe și domnului doctor că a avut grijă de mine. Sunt foarte bine, mâine pot să plec acasă.”, a spus Ana Morodan, care încă se afla pe patul de spital.

Te-ar mai interesa: Semne de alarmă că poți face cancer hepatic! Exper...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private