Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. A fost interzisă de comuniști. Citește-o în fiecare zi: are efecte benefice asupra sufletului

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca. A fost interzisă de comuniști. Citește-o în fiecare zi: are efecte benefice asupra sufletului

Părintele Arsenie Boca este unul dintre cei mai îndrăgiți duhovnici ai României. Cel cunoscut drept Sfântul Ardealului a lăsat în urma sa numeroase scrieri, învățături, precum și foarte multe rugăciuni.

Citește această rugăciune în fiecare zi: are efecte benefice asupra sufletului

Creştinii considera că rugăciunile lăsate de marele duhovnic sunt făcătoare de minuni. Se spune că în timpul rugăciunii toate grijile sunt puse într-un plan secundar şi că astfel videcarea psihica cât şi cea morala devine posibilă.

Una dintre cele mai puternice este cea de mai jos, pe care Arsenie Boca o rostea în fiecare dimineață, pentru limpezirea gândurilor, liniștirea sufletului și întărirea în credință.

Este o rugăciune aparte, care a fost interzisă de comuniști și care a fost redescoperită abia după Revoluția din 1989.

Dacă o veți rosti zilnic și vă veți gândi intens la ceea ce vă macină, vă veți simți eliberat de rele și vă veți putea concetra pe frumosul din viața dumneavostră.

Cea mai puternică rugăciune a lui Arsenie Boca

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să mă leapăd de mine însumi, că cine știe din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, și astfel, ținând la mine, Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, că iată mint în tot ceasul.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus tină pe ochiul minții, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre și toate împreună au făcut temnița în care Te ținem bolnav, flămând și fără haină, și așa risipim în deșertăciuni zilele noastre, umiliți și dosădiți până la pământ.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Pune foc temniței în care Te ținem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor și fă lumină sufletelor noastre.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi. Vino și Te sălășluiește întru noi, împreună cu Tatăl și cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul și mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că nu ne dăm seama ce nedesăvârșiți suntem, cât ești de aproape de sufletele noastre și cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin viața Ta, lumina și bucuria noastră, slavă Ție. Amin”, potrivit doxologia.ro.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

8 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

9 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

10 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică