Ceaiul care te ajută să îți îmbunătățești sistemul digestiv, aspectul pielii și să îți întărești sistemul imunitar

Nucile sunt extrem de benefice pentru sănătate. Nu numai că sunt o sursă de proteine, grăsimi sănătoase și antioxidanți, dar sunt cunoscute și sub numele de „hrana pentru creier”. Sunt, de asemenea, bogate în calciu, zinc, fier și cupru și sunt, de asemenea, cunoscute că ajută la pierderea în greutate și, de asemenea, gestionează nivelul zahărului din sânge. Dar, știați că, la fel ca nuca în sine, învelișul său exterior este, de asemenea, o sursă bună de antioxidanți? Deci, în loc să-l arunci data viitoare, iată tot ce poți face cu ea!

Coaja (acoperirea exterioară) a acestor nuci este aruncată de mulți oameni fără a cunoaște beneficiile nenumărate. Am întocmit o listă de beneficii pe care le oferă coaja de nucă. Citește-le și te vei gândi de două ori înainte să arunci cojile.

Tratament natural pentru piele

Cojile de nucă sunt extrem de benefice pentru pielea umană. Din acest motiv, se folosesc foarte mult în cosmetică. Cojile de nucă pot fi utilizate în multe scopuri, cum ar fi scăparea de acnee, recâștigarea tinereții pierdute a pielii etc. Pentru a utiliza coji de nucă pentru piele, coaja de nucă umedă sau uscată trebuie fiertă timp de 10 minute în apă. După aceea, trebuie aplicată pe piele.

Vindecă sistemul digestiv

Se fierb cojile de nuca si apoi se consuma apa. Poate netezi mișcările intestinale. Cojile de nucă sunt, de asemenea, extrem de benefice în creșterea metabolismului și pierderea în greutate.

Esențial pentru igiena orală

Igiena orală este o parte esențială a sănătății umane. O bună igienă orală este, de asemenea, parte integrantă a personalității. Pentru a vindeca igiena orală, cojile de nucă trebuie păstrate într-o cană cu apă clocotită. Apoi, această apă ar trebui folosită pentru a peria dinții.

Pe lângă periaj, poate fi folosit și pentru apă de gură. Singura precauție atunci când utilizați această apă este că nu trebuie să încercați să o beți după gargară. Consumul acestei ape poate determina ca bacteriile să vă afecteze sănătatea.

Întărește sistemului imunitar

Aveți răceli comune sau alte infecții din cauza imunității slabe? Un pahar de ceai de coajă de nucă este ceea ce ai nevoie. Un pahar de ceai de coajă de nucă consumat în fiecare zi întărește sistemul imunitar.

Soluție sigură pentru părul mai slab

Cojile de nucă sunt un ingredient important în șampoane. Persoanele care se plâng de fire de păr slabe pot folosi și măști de coajă de nucă. Pentru a pregăti o mască de coajă de nucă, 10 coji de nucă trebuie fierte în 2 căni de apă timp de 10-15 minute. Apa trebuie filtrată când devine rece.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

20 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

50 de minute ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

o oră ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

2 ore ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică