Ceaiul minune care a înnebunit Internetul. Are 120 de plante într-un singur pliculeț. Lavinia Șandru a explicat de ce-l bea în cantități industriale

Ceaiul minune care a înnebunit Internetul. Lavinia Șandru a iscat o nouă „modă”, după ce a afirmat într-o emisiune că bea un anume tip de ceai în cantități „industriale”.

Invitată la Mi-Th influencer, emisiunea de la DC News și Spectacola, Lavinia Șandru a vorbit despre un un ceai pe care și-l procură online și care  o serie de beneficii extraordinare pentru sănătate.

Lavinia Șandru bea un ceai în catități industriale

„Am un ceai pe care mi-l fac dintr-un pliculeț. Este un ceai din Ungaria, dar se găsește și pe piața din România. Eu îl comand din Odorheiu Secuiesc.

Dintr-un pliculeț faci doi litri și jumătate de ceai. Pui o oală pe aragaz, cu doi litri și jumătate de apă, iar în momentul când apa clocotește, oprești focul, arunci un pliculeț acolo și îți vezi de treabă. După 15 minute, îl scoți și bei ceaiul respectiv.

Dacă se poate, este ideal să-l consumi în aceeași zi în care l-ai făcut. Dacă nu, poți să-l bei în două zile. Îl pui într-o sticlă și îl poți păstra în frigider.

Ceaiul este foarte bun, are vreo 120 de plante într-un singur pliculeț. Este detoxifiant, este foarte bun pentru stomac, pentru vezica biliară, pentru ficat, pentru tot”, a spus Lavinia Șandru, la DC News.

Ceaiul minune care a înnebunit Internetul

Ceaiul pe care îl bea se numește ByoVis și se poate comanda online. Conform producătorului, „dintr-un filtru se pot face 2-3 litri de ceai cu gust plăcut ce poate fi consumat cald sau rece.

Cu această cantitate de lichid este asigurat necesarul de lichide pentru detoxifierea organismului. Poate fi recomandat şi celor cu diabet zaharat, consumul lui regulat ajută în probleme digestive şi în controlarea greutăţii corporale.

Acest ceai ajută la reglarea funcţionării bilei, rinichilor, ficatului, pancreasului. Poate fi administrat ca ceai de consum zilnic sau la cură de lichide.

Ajută la normalizarea funcţiilor vezicii biliare, al rinichilor, ficatului şi pancreasului și ajută la o detoxifiere eficientă, efect coroborativ”.

„Peste 1 buc. filtru se toarnă 2-3 de apă clocotită, se acoperă şi se lasă timp de 15 minute. După scoaterea filtrului se poate consuma cald sau rece, diluat (până la 2 litri), natural sau îndulcit cu miere”, mai spune producătorul.

Ceaiul conține, printre altele: ceai verde, urzică, măceş, roiniţă, floare de malvă, frunze de bambus, frunze de lotus.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

9 ore ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

10 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

10 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

11 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

11 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

12 ore ago

Citeste si: