Sari la conținut

Cel mai simplu leac pentru detoxifierea organismului. Ai nevoie de două ingrediente

Corpul tău este menit să se detoxifice în mod natural și are o modalitate sofisticată de a elimina toxinele, implicând ficatul, rinichii, sistemul digestiv, pielea și plămânii. Numai atunci când aceste organe sunt sănătoase pot elimina în mod eficient substanțele nedorite.

Din păcate, în zilele noastre, din cauza dietei și a stilului de viață, căile naturale de detoxifiere ale multor oameni sunt blocate, ceea ce duce la acumularea de toxine și o varietate de simptome nedorite.

Vestea bună este că prin mici modificări aduse stilului tău de viață și aportului nutrițional, îți poți susține organele și poți optimiza sistemul natural de detoxifiere al corpului tău.

De ce are nevoie corpul nostru de o detoxifiere?

Cu dietele și stilurile noastre de viață, nu este de mirare că avem căile de detoxifiere blocate și acumularea de substanțe nocive care ne copleșesc corpul.

Iată câteva motive pentru care căile tale naturale de detoxifiere pot fi blocate:

  • Dietă necorespunzătoare: consumați o dietă bogată în alimente procesate, zahăr și sare în exces.
  • Expunerea la toxine: o persoană este expusă la mai mult de 100 de toxine în fiecare zi. Aceste toxine se află în aerul pe care îl respiri, în apa pe care o bei, în alimentele pe care le mănânci, acasă, la birou și chiar în produsele tale de înfrumusețare și de îngrijire personală.
  • Stresul și emoțiile negative – Stresul și gândurile și emoțiile negative vă afectează corpul mai mult decât vă dați seama și duc la acumularea de toxine care vă afectează sănătatea și funcțiile corpului.
  • Obiceiuri nesănătoase de stil de viață – Lipsa exercițiilor fizice, lipsa somnului și lipsa generală de îngrijire personală au un impact enorm asupra sănătății tale. Când îți lipsește somnul, îți lipsește energie și corpul tău intră în modul de luptă, ceea ce îți încetinește sau chiar oprește capacitatea de detoxifiere.
  • Deshidratare: hidratarea adecvată este cheia capacității de detoxifiere a corpului tău. Apa transportă deșeuri, eliminându-le eficient prin urinare, respirație sau transpirație.
detox - pixabay
Detox – Sursa: Pixabay

Leac pentru detoxifierea organismului

La un moment dat, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au prezentat la Antena 3 cel mai simplu leac pentru detoxifierea organismului, fără rețete sau medicamente.

„Pentru detoxifierea corpului se ia o ceapă tocată mărunt și puțin usturoi pisat. Se amestecă în cantitate egală, se pune 1 minut în apă fierbinte, apoi se pune în tifon și se lipește în mijlocul tălpii. Se lasă peste noapte cu un ciorap deasupra. Dimineața vedem că amestecul este maroniu, ceea ce înseamnă detoxifierea organismului”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

„E cel mai simplu leac, fără rețete și medicamente”, a completat Mihai Voropchievici.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.