Cel mai simplu și rapid remediu pentru detoxifierea ficatului

Ficatul este un organ esențial pentru buna funcționare a organismului și de aceea, ocazional, se recomandă diverse cure și tratamente pentru detoxifierea acestuia. Ficatul este responsabil pentru purificarea sângelui și joacă un rol important în buna funcționare a sistemului digestiv, fiind un filtru pentru toxine.

Un ficat curat și sănătos îmbunătățește starea generală și de aceea specialiștii de la www.healthyfoodhouse.comrecomandă să ne curățăm zilnic ficatul, utilizând o rețetă surprinzator de simplă. Amestecul este gata într-un minut, iar rezultatele sunt uluitoare.

Amestecați o lingură de ulei de măsline cu o lingură de suc de lămâie și consumați mixul rezultat la fiecare dimineața la trezire.

Beneficii
Uleiul de măsline are multiple efecte benefice asupra organismului, normalizând secreția de bilă, esențială pentru digestie. În plus, acesta reduce riscul dezvoltării unor boli cardiovasculare, combate inflamațiile și îmbunătățește sănătatea vaselor de sânge.
Pe de altă parte, cu toții cunoaștem proprietățile lămâilor. Acestea sunt o sursă bogată de vitamina C, care elimină colesterul. În plus, aceste fructe acre stimulează funcționarea ficatului.

Veți remarca primele schimbări reale după aproximativ o lună de tratament. Vă veți simți mai energic și mai sănătos decât înainte. Ficatul se va curăța și sistemul digestiv va funcționa mai bine.

În plus, această combinație vă va înfrumuseța pielea, eliminând cearcănele, îmbunătățind și intinerind aspectul tenului.

Recent Posts

Boala Huntington, tulburarea genetică care distruge creierul

Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…

9 ore ago

Rafila, despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Cu siguranţă a fost un conflict intern

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…

9 ore ago

Ce se întâmplă cu glicemia persoanelor cu diabet dacă mănâncă 1 ou pe zi?

Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…

10 ore ago

Rafila sare în apărarea dr. Cârstoiu, acuzat că a lucrat şi în privat: Este dreptul medicilor să lucreze şi în sistemul public şi în cel privat

În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…

10 ore ago

5 simptome precoce ale demenței care apar de la 40 de ani

Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…

11 ore ago

Patriarhul Daniel: Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei

Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor.  Patriarhul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Nicturia