Cele mai bune antibiotice pe care le găsești în bucătărie: reduc riscul de cancer și previn demența, printre altele

Cele mai bune antibiotice pe care le găsești în bucătărie: reduc riscul de cancer și previn demența, printre altele. Durerea este o senzație tulburătoare care este cauzată în principal de un stimul intens.

Ori de câte ori simțim durere în orice parte a corpului nostru, primul nostru instinct este de a căuta un analgezic.

Căutăm întotdeauna medicamente eliberate pe bază de rețetă sau medicamente pentru durere fără prescripție medicală pentru a ne răgazi din durere.

Dar acestea pot să nu fie singurele opțiuni disponibile, deoarece fiecare gospodărie are antibiotice naturale care sunt produse din abundență.

Cele mai bune antibiotice pe care le găsești în bucătărie

Iată câteva remedii pe care le poți încerca din bucătărie pentru a te ameliora de durere.

1. Curcumă

Acest condiment auriu este obligatoriu în fiecare bucătărie, iar proprietățile sale antiinflamatorii pot face magie asupra corpului tău. Când este amestecat cu lapte, curcuma vindecă organismul ca nimic altceva.

Dacă aveți ulcere în gură, aplicați puțină pastă de turmeric cu apă și ulei de cocos peste zona afectată pentru a obține răgaz.

Are proprietăți antiseptice și antibiotice, precum și aplicarea sa locală pe o rană poate fi de ajutor. De asemenea, ajută la ameliorarea congestiei cauzate de gripă.

2. Ghimbir

Acesta este un remediu excelent pentru durerile articulare și musculare. Substanțele fitochimice prezente în ghimbir controlează producția și eliberarea de hormoni care cauzează durere. Face mâncarea aromată atunci când este adăugată la ea.

Este un remediu puternic pentru greață și greață matinală. Ceaiul de ghimbir este o sursă excelentă de energie și întinerire pentru organism.

3. Busuioc sfânt

Este o plantă medicinală și este folosită pentru prepararea medicamentelor ayurvedice. Are proprietăți antiinflamatorii, elemente antioxidante și este analgezic.

Este utilizat în mare măsură în tratarea pacienților care suferă de boala coronavirus. De asemenea, reglează crearea de hormoni de stres precum cortizolul și adrenalina.

 

 

4. Usturoi

Întărește imunitatea organismului și ajută la reducerea tensiunii arteriale crescute. S-a demonstrat că usturoiul scade nivelul colesterolului cu 10 până la 15%.

O doză suplimentară de usturoi atunci când este consumată în formă proaspătă, reduce riscul de cancer de colon. De asemenea, are proprietăți antibiotice și previne bolile cognitive precum demența și Alzheimer.

Remedii naturale la îndemână

 

5. Iaurt

Iaurtul simplu, nepasteurizat și fără arome poate atenua drastic simptomele de inflamație și durere de balonare. Acest minunat produs lactat conține probiotice sănătoase care ajută procesul de digestie.

Un bol de iaurt de două ori pe zi asigură ameliorarea durerilor abdominale și a crampelor menstruale.

6. Cuișoare

Mestecatul cuișoarelor sau păstrarea unui cuișor în gură pentru greață ajută la ameliorarea simptomelor dacă suferiți de infecții fungice. Aplicarea locală a uleiului de cuișoare este foarte eficientă.

Eugenolul, un ingredient activ din uleiul de cuișoare, subțiază sângele în mod natural și protejează, de asemenea, împotriva bolilor cardiovasculare, prevenind coagularea sângelui.

7. Cireșe

Proprietatea antiinflamatoare a cireșelor ajută la reducerea durerilor cauzate de artrite, durerilor articulare datorate gutei și a durerilor musculare datorate antrenamentului intens.

Consumul de cireșe apără organismul de cancer și, de asemenea, protejează celulele nervoase împotriva deteriorării.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

3 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

3 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

4 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

4 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

5 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

5 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra