Antibiotice naturale. Prima opțiune de consolidare a imunității stă în ce ne-a oferit natura. Există super alimente, care întăresc considerabil sistemul imunitar, pentru a putea lupta cu virusurile, bacteriile, infecțiile care pot ataca în orice moment al anului un organism fragil.
Super alimentele care vă înconjoară cu un scut protector sunt:
Oţetul de mere are şi o influenţă activă asupra circulaţiei apei în corp, drenând celulele, întărind nervii, asprind ţesutul conjunctiv, menţinându-l moale. În afara mineralelor, oţetul de mere conţine şi vitamine vitale ca vitamina A, B1, B2, B6, C şi vitamina E, care conferă pielii un aspect sănătos şi protejează celulele nervoase şi inima.
Usturoiul este o sursa esentiala de substante necesare corpului nostru. In compozitia sa se gasesc vitamine (A, complexul B (B1 si B6) si C), de minerale (magneziu, calciu, potasiu, iod, zinc), de aminoacizi si de enzime. Tocmai de aceea, consumat destul de des, usturoiul creeaza un scut protector in jurul principalelor organe, prevenind astfel aparitia bolilor cardiovasculare, cancerului, reumatismului si hipertensiunii.
Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…
Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…
În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…
Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…
Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor. Patriarhul…