Categories: Ştiri sănătate

Celebru prezentator de la ProTV, tată pentru a doua oară: „Ne bucurăm de acest dar care ne zâmbește și gângurește”

Celebru prezentator de la ProTV, tată pentru a doua oară: „Ne bucurăm de acest dar care ne zâmbește și gângurește”.

Alex Dima, realizatorul și prezentatorul emisiunii „România, te iubesc” de la Pro TV este cele mai fericit bărbat din lume după ce a devenit tată pentru a doua oară.

Jurnalistul este extrem de fericit pentru că actuala sa iubită l-a făcut tătic de băiat. Acesta a publicat pe pagina de Facebook prima imagine cu noul membru al familiei și un mesaj emoționant despre fericitul eveniment din viața lui.

Celebru prezentator de la ProTV, tată pentru a doua oară: „Ne bucurăm de acest dar care ne zâmbește și gângurește”

„O minune de copil a venit pe lume! Sunt și tată de băiat! Familia noastră trăiește valuri de sentimente, am râs, am plâns, râdem, ne bucuram din plin de aceste momente minunate, de acest dar care ne zâmbește și gungurește.

Dacă vă aruncați o privire spre cer, prin al 9-lea o să ne zăriți și pe noi cum îl adulmecăm pe micul prunc pe toate părțile.

Ne-a arătat și că poate să țipe din toți rărunchii. Urmează acum nopțile nedormite (sper să demonteze acest mit), scutece, muzică din jucării și toată aventura. Aștept cu nerăbdare! Să fim și să fiți sănătoși!’, a scris Alex Dima.

Dima mai are o fetiță, din prima căsnicie. Prezentatorul de la ProTV și-a pierdut prima soție, Roxana, în urmă cu 13 ani, din cauza cancerului.

„Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la iubita mea”

Abia în toamna anului trecut, Alex Dima a vorbit despre Georgiana, actuala sa iubită, și povestea cum s-a îndrăgostit de ea într-un aeroport. Despre Georgiana, Alex Dima spune că este o persoană care știe să-l asculte. De altfel, în cadrul unui interviu, Alex Dima a dezvăluit și cum s-au cunoscut și ce l-a atras cel mai mult la viitoarea mamă a copilului său.

„Sunt de aproape 6 ani cu Georgiana. Nu am cunoscut-o în aeroport, am văzut-o în aeroport. Eram la un eveniment la Timișoara și ea tot așa, cu treabă pe acolo și când am ajuns la aeroport am sesizat-o.

Cred că și ea pe mine, adică, mi-a spus că m-a remarcat. Am avut un contact, iar când am ajuns la filtru, aproape de poartă, de fapt acolo s-a întâmplat, cumva a fost obraznică și s-a băgat în fața mea.

M-am uitat de vreo 2-3 ori în aeroport, am văzut-o și în avion… și sunt om serios, ce era să zic „mă știi de la televizor? De aia te uiți la mine. Eu nu te știu”. Nu am vorbit, ne-am văzut fiecare de ale noastre. Doar ne-am uitat unul la altul.

Ochii și tupeul m-au atras foarte mult la ea. Nu am vorbit în avion, nu aveam voie (râde). Și după o lună sau chiar mai bine am fost chemat, ea lucra într-o bancă. Și am fost chemat să vorbesc acolo despre copiii din Magic Camp. Nu a fost mâna ei, acolo ne-am găsit.

Ea se ocupa cu povestea asta, ne-am întâlnit și uite că din vorbă-n vorbă au trecut 6 ani. I-am zis că o știu din aeroport, bine înainte de asta s-a făcut un grup pe Facebook sau pe Whatsapp nu mai țin minte și acolo am văzut-o, din poză.

Georgiana a zis că nu mă știa, că nu se uita la „România, te iubesc!”. Chiar mi-a zis că i-am fost antipatic la Master Chef, ceea ce pentru multă lume am fost, dar abia atunci a făcut legătura.

Și am intrat în vorbă, știu că la prima noastră întâlnire am mâncat o fasole că era în perioada aia în care aveam gastrită.

Prima oară ne-am întâlnit în mall-ul din Băneasa, a fost chiar în seara cu incendiul de la Colectiv”, a mărturisit Alex Dima în podcast-ul lui Cătălin Măruță, anul trecut.

Recent Posts

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică care poate vindeca orice, mai puțin MOARTEA: Să o luăm preventive. Este anticancerigen…

Dr. Adina Alberts, despre planta biblică. Cum să prevenim cancerul cu produse naturale. Sfaturile medicului…

o oră ago

Horoscop 15 mai 2024. Berbec, nu te grăbi să dai un răspuns. Vărsător, te poți confrunta cu mici piedici

Horoscop 15 mai 2024. Nativii din zodia Berbec este sfătuită de astrologi să nu se…

2 ore ago

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce criterii trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot primi 1.400 lei de la stat. Când se dau banii și ce…

2 ore ago

Medic român: Bolile de piele au un impact foarte mare

Bolnavii de cancer de piele au nevoie de consiliere psihologică pentru a face față emoțiilor…

3 ore ago

Cum se pregătesc oamenii de știință pentru o nouă pandemie: Protecție mai largă pentru omenire

Nou modul de protecție împotriva amenințărilor pandemice viitoare. oamenii de știință iau în considerare modul…

3 ore ago

Bucureștiul are un nou Spital de Stomatologie. Unde este situat și ce are în dotare unitatea medicală

Bucureștiul are acum un nou Spital de Stomatologie. Unitatea se află în sectorul 4.  Această…

4 ore ago

Citeste si: