luni, august 15, 2022

Cătălin Măruță dă o veste extrem de proastă admiratorilor săi.  La începutul anului trecut, în februarie 2021, Cătălin Măruță a fost infectat cu COVID-19. După fix un an de zile, prezentatorul a intrat în contact cu o persoană testată pozitiv cu COVID-19, iar acum este nevoit să stea în carantină câteva zile.

Cătălin Măruță a mai anunțat că nu a apucat să intre în contact cu soția sa, Andra, și nici cu cei doi copii, așa că s-a izolat singur, într-o altă locație pentru a-i proteja.

Te-ar mai interesa: Alimente pe care să nu le mănânci pe stomacul gol ...

Măruță: Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul…”

„Cum s-a încheiat ziua dupa emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacționat a făcut un test PCR care a ieșit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, așa că m-am izolat și stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniți cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebați-o dacă îi este dor de mine și reamintiți-i să îmi lase ceva bun la ușă…”

Emisiunea La Măruță va fi prezentată de Adela Popescu, iar vedeta TV va realiza emisiunea „La Măruță” online.

Te-ar mai interesa: Cum afli dacă ai polipi pe colon și în ce situații...

„La emisiune, o să mă vedeți online, desigur! Țineți-mi pumnii, să treacă repede timpul…”

Amintim că în luna februarie 2021, prezentatorul a fost infectat cu COVID-19. Acesta nu s-a simțit foarte rău, deși a avut simptome, a reușit să modereze emisiunea de acasă, dintr-un mini-studio amenajat în sufragerie.

„Starea mea de sănătate este bună, am doar stări de febră spre seară. În rest, mai tuşesc din când în când. Într-adevăr, am rămas fără gust, fără miros. E extrem de ciudată senzaţia. Andra este şi ea infectată, ea are ceva dureri musculare. Eva e cea mai energică, nu are nici o treabă. David ne roagă să-i facem teste în fiecare zi, se teme să nu iasă şi el pozitiv. Dacă nu o să mi se agraveze starea, cred că o să trec cu bine de acest virus. Mi-am făcut teste săptămâna trecută în fiecare zi şi vineri seară abia am ieşit pozitiv”, a declarat Măruţă, potrivit lamaruta.protv.ro.

Te-ar mai interesa: Consultații gratuite pe litoral! Află unde și când...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private