Sari la conținut

Mihaela Bilic, noul „Doctor de bine” la ProTV! „Promit să vă “hrănesc” cu informații, noutăți și știri pozitive despre sănătate”

Mihaela Bilic, noul „Doctor de bine” de la ProTV! „Promit să vă “hrănesc” cu informații, noutăți și știri pozitive despre sănătate”.

Din această toamnă, cunoscutul nutriționist Mihaela Bilic va prezenta emisiunea „Doctor de bine”, care va fi difuzată atât la TV, în cadrul Știrilor PRO TV, cât și online.

După plecarea Oanei Cuzino, care realiza „Ce se întâmplă, doctore?”, Pro TV are un nou doctor în grilă. Medicul nutriţionist Mihaela Bilic, a mai prezentat la Pro TV emisiunea Arena Bucătarilor.

Mihaela Bilic, noul doctor de la ProTV!

„Da, e adevărat, această toamnă voi fi “Doctor de bine” la Pro Tv!! Promit să vă “hrănesc” cu informații, noutăți și știri pozitive despre sănătate, mâncare și tot ce ne poate face viața mai bună și mai frumoasă”, a fost anunțul Mihaelei Bilic pe pagina sa de Facebook.

Specialistul în nutriție a dezvăluit și ce subiecte va aborda pe parcursul emisiunii, cea care va debuta din toamnă, la Pro TV.

„Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală, lifestyle, viață de zi cu zi, de la nutriție la psihologie, de la sex până la hobby și activități de recreere. Avem nevoie ca românii noștri nu doar să fie hrăniți cu mult și bine, dar și să fie din nou încrezători, optimiști și cu chef de viață”, a spus medicul, potrivit Libertatea.

Mihaela Bilic este de părere că românii trebuie să fie mai selectivi, dar și să pună „preț pe o alimentație de calitate, care nu înseamnă neapărat să fie și scumpă”.

Doctor de bine”, emisiune difuzată la știrile ProTV, în fiecare dimineață

Noua producţie se va numi „Doctor de bine” şi va fi programată – cum era şi „Ce se întâmplă, doctore”, cu Oana Cuzino – în fiecare dimineaţă, la Ştirile Pro TV. Reamintim că Oana Cuzino s-a despărţit de Pro TV în această vară, după aproape 20 de ani la postul de televiziune. Cuzino se ocupă acum de proiectul personal doc.ro.

Mihaela Bilic a prezentat timp de cinci ani emisiunea „Arena Bucătarilor”. Proiectul a încetat la începutul lunii februarie, când aceasta a și anunţat că încetează colaborarea cu Pro TV.

De asemenea, celebrul nutriționist, alături de vloggerul Bogdan Techeş, s-a implicat într-un proiect online al Mega Image la începutul anului. Bilic și Techeș le-au explicat copiilor, într-o serie de clipuri video, cum să îşi formeze un stil de viaţă sănătos.

De asemenea, Mihaela Bilic a mai prezentat la Gold FM  şi emisiunea „Sănătate şi nutriţie”, în intervalul 22:00-00:00.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: