Categories: Ştiri sănătate

Profeție înfiorăoare! Celebru teleevanghelist: misiunea lui Putin este dată de Dumnezeu pentru a îndeplini o profeție biblică! „Scopul final al lui Putin nu este acela de a intra în Ucraina, ci …”

Fostul teleevanghelist Pat Robertson a avut o abordare interesantă asupra invaziei Ucrainei de către Rusia, spunând că președintele rus Vladimir Putin este „condus de Dumnezeu” pentru a produce Armaggedonul.

Televangelistul Pat Robertson a avut o apariție specială la emisiunea The 700 Club și a declarat că președintele rus Vladimir Putin pur și simplu urmează planul lui Dumnezeu de a instiga „Sfârșitul lumii” și bătălia finală împotriva Israelului.

În ceea ce privește invadarea Ucrainei de către Rusia, Robertson, în vârstă de 91 de ani, a spus că Putin este „condus de Dumnezeu” să realizeze Armaghedonul, așa cum este profețit în Biblie.

„Putem spune că Putin este nebun, dar în acelaşi timp, el este constrâns de Dumnezeu. Scopul final al lui Putin nu este acela de a intra în Ucraina, ci de a acţiona împotriva Israelului. Dumnezeu se pregăteşte să facă ceva uimitor şi asta se va împlini”, a declarat teleevanghelistul Pat Robertson la emisiunea de succes Christian Broadcasting Network.

Robertson a citat versete din cartea lui Ezechiel despre modul în care națiunile își vor uni forțele pentru a se ridica împotriva Israelului, afirmând că invazia Rusiei este pur și simplu precursorul acelor evenimente.

Liderul evanghelist, care a făcut afirmații similare despre sfârșitul timpurilor în 1976 și 1990, a susținut că conflictul din Ucraina este punctul de plecare pentru una dintre marile armate biblice care se vor aduna pentru sfârșitul timpurilor.

„Putin încearcă să întemeieze în Ucraina un loc de refugiu pentru una din armatele ruseşti. După această mişcare, el va merge mai departe, în Turcia, prin strâmtoarea Dardanele. Acest lucru se va întâmpla cu siguranţă. Putin este nebun? Este supărat? Ei bine, poate. Dar Dumnezeu spune: « O să-ţi pun cârlige în fălci şi o să te atrag în această bătălie, indiferent dacă îţi place sau nu». Şi el este obligat, după mutarea în Ucraina, să ajungă în Turcia prin strâmtoarea Dardanele. Urmăriţi Biblia pentru a vedea ce se va întâmpla în continuare”, a mai spus acesta.

În timp ce revizuia o hartă a lumii, Robertson a atras atenția asupra unui „punct de sufocare” între Turcia, Bulgaria și Grecia, afirmând că acest punct poate fi de mare interes pentru Rusia.

„Și există pământul care este așezat în Ezechiel 38 și vezi cum Ucraina este cheia de legătură către podul de pământ dintre Bulgaria, Grecia și Turcia”, a adăugat Robertson. „Și toată acea zonă va fi mobilizată împotriva Israelului în cele din urmă”.

Robertson și-a încheiat remarcile spunând: „Și Dumnezeu se pregătește să facă ceva uimitor și asta se va împlini”.

Recent Posts

Vestea bună a zilei! Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc pe sticlă. Unde îi vom putea vedea din nou și când

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la TV. Vești excelente pentru fanii celor trei chefi care…

18 minute ago

Exercițiu pentru reglarea tensiunii arteriale și sănătatea inimii. Lidia Fecioru: „Dimineața și seara, 5 minute”

Exercițiu pentru reglarea tensiunii arteriale. Milioane de oameni din întreaga lume se confruntă cu hipertensiunea…

49 de minute ago

Ce trebuie să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Cum să depășești această experiență dificilă

Ce să faci după ce ai fost diagnosticat cu cancer. Un diagnostic de cancer este,…

o oră ago

Hipertensiunea arterială: complicații la nivel cardiovascular, al rinichilor și al creierului

Hipertensiunea arterială poate avea numeroase complicații asupra sănătății, afectând diverse organe și sisteme din corp.…

2 ore ago

Horoscop rune 20-26 mai. Mihai Voropchievici anunță schimbări importante: Să se pregătească! Încep o viață nouă

Horoscop rune. Săptămâna 20-26 se anunță a fi una plină de evenimente neașteptate, cu schimbări…

3 ore ago

Citeste si: