marți, iunie 6, 2023

Fostul teleevanghelist Pat Robertson a avut o abordare interesantă asupra invaziei Ucrainei de către Rusia, spunând că președintele rus Vladimir Putin este „condus de Dumnezeu” pentru a produce Armaggedonul.

Televangelistul Pat Robertson a avut o apariție specială la emisiunea The 700 Club și a declarat că președintele rus Vladimir Putin pur și simplu urmează planul lui Dumnezeu de a instiga „Sfârșitul lumii” și bătălia finală împotriva Israelului.

Te-ar mai interesa: Predicții Cristina Demetrescu: România, transformă...

În ceea ce privește invadarea Ucrainei de către Rusia, Robertson, în vârstă de 91 de ani, a spus că Putin este „condus de Dumnezeu” să realizeze Armaghedonul, așa cum este profețit în Biblie.

„Putem spune că Putin este nebun, dar în acelaşi timp, el este constrâns de Dumnezeu. Scopul final al lui Putin nu este acela de a intra în Ucraina, ci de a acţiona împotriva Israelului. Dumnezeu se pregăteşte să facă ceva uimitor şi asta se va împlini”, a declarat teleevanghelistul Pat Robertson la emisiunea de succes Christian Broadcasting Network.

Robertson a citat versete din cartea lui Ezechiel despre modul în care națiunile își vor uni forțele pentru a se ridica împotriva Israelului, afirmând că invazia Rusiei este pur și simplu precursorul acelor evenimente.

Te-ar mai interesa: Ce este cancerul rectal și cum se diferențiază de ...

Liderul evanghelist, care a făcut afirmații similare despre sfârșitul timpurilor în 1976 și 1990, a susținut că conflictul din Ucraina este punctul de plecare pentru una dintre marile armate biblice care se vor aduna pentru sfârșitul timpurilor.

„Putin încearcă să întemeieze în Ucraina un loc de refugiu pentru una din armatele ruseşti. După această mişcare, el va merge mai departe, în Turcia, prin strâmtoarea Dardanele. Acest lucru se va întâmpla cu siguranţă. Putin este nebun? Este supărat? Ei bine, poate. Dar Dumnezeu spune: « O să-ţi pun cârlige în fălci şi o să te atrag în această bătălie, indiferent dacă îţi place sau nu». Şi el este obligat, după mutarea în Ucraina, să ajungă în Turcia prin strâmtoarea Dardanele. Urmăriţi Biblia pentru a vedea ce se va întâmpla în continuare”, a mai spus acesta.

Te-ar mai interesa: Pe cine înțeapă țânțarii mai mult? Dr. Tudor Ciuho...

În timp ce revizuia o hartă a lumii, Robertson a atras atenția asupra unui „punct de sufocare” între Turcia, Bulgaria și Grecia, afirmând că acest punct poate fi de mare interes pentru Rusia.

„Și există pământul care este așezat în Ezechiel 38 și vezi cum Ucraina este cheia de legătură către podul de pământ dintre Bulgaria, Grecia și Turcia”, a adăugat Robertson. „Și toată acea zonă va fi mobilizată împotriva Israelului în cele din urmă”.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 iunie. Se anunță o sumă mare și neaștep...

Robertson și-a încheiat remarcile spunând: „Și Dumnezeu se pregătește să facă ceva uimitor și asta se va împlini”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private