Categories: Stil de viaţă

Cher a ajuns de nerecunoscut. Operațiile estetice au desfigurat-o!

Cher a recunoscut fără să stea pe gânduri că a suferit nenumărate retușuri pentru a-și menține aspectul tineresc. Chiar și așa, mulți fani sunt de părere că artista a exagerat și a reușit doar să își distrugă înfățișarea.

Vedetele sunt capabile sa depuna multe sacrificii pentru a arata mai bine, insa rezultatele nu sunt intotdeauna cele mult asteptate.

Cher este celebră atât pentru ținutele sale provocatoare care îi pun în valoare trupul, cât și pentru numărul mare de operații estetice de care este foarte mândră.

Din cauza recordului pe care il detine la numar de operatii estetice, Cher, in varsta de 76 de ani, a ajuns de nerecunoscut.

De-a lungul anilor, Cher a apelat la mai multe interventii chirurgicale, iar imaginea sa de diva a ramas doar o amintire! Artista este comparata acum cu un travestit, iar fanii sunt de parere ca si-a pierdut orice urma de feminitate.

Operațiile îi maschează toate ridurile

In ciuda faptului ca operatiile ii mascheaza destul de bine ridurile, numeroasele „imbunatatiri” nu au facut decat sa atraga atentia carcaotasilor, care sustin ca artista a ajuns sa aiba trasaturi masculine.

Cher s-a născut în El Centro, California pe 20 mai 1946. Tatăl ei, John Sarkisian, era un refugiat armean care lucra ca șofer de camion.

Mama ei, Georgia Holt, născută sub numele Jackie Jean Crouch în Sharp County, Arkansas pe 20 iunie 1927, era o actriță aspirantă și ocazional model, având o descendență amerindiană cherokee, engleză și germană.

Părinții lui Cher divorțaseră când aceasta era foarte mică, fiind crescută în mare de mama sa, care se căsătorise cu Gilbert LaPiere, un bancher care o adoptase pe Cher.

Datorită problemelor financiare, mama lui Cher a dat-o în grija unor alți oameni când aceasta era încă copil. Mai târziu, când Cher a început să ia lecții de actorie, mama sa i-a oferit banii necesari.

Din cauza diagnosticării cu dislexie la vârsta de 16 ani, aceasta a fost nevoită să abandoneze studiile liceale. În acei ani, Cher a avut o relație scurtă cu Warren Beatty, care devenise recent cunoscut pentru rolul din Splendoare în iarbă.

Sursă FOTO: evz

Recent Posts

Cum se simte oboseala de la cancer. Apare în stadii avansate de boală

Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate,…

13 minute ago

Cine va primi o pensie mai mare cu sume cuprinse între 600 și 1600 lei din septembrie

Pensionarii cu mulți ani de muncă vor beneficia de creșteri semnificative ale pensiilor, între 600…

44 de minute ago

O conversație banală cu fiica lui i-a distrus căsnicia

Căsnicie distrusă după dezvăluirea unui secret teribil. Un bărbat a avut parte de o surpriză…

o oră ago

Ce sume se dau și ce acte sunt necesare pentru pensia pe caz de boală

În România, conform legislației muncii și noii legi a pensiilor, anumite categorii de români vor…

2 ore ago

Efectele terapeutice ale râsului. Medicamentul de care nu știai: ce boli pot fi tratate prin râs

Efectele terapeutice ale râsului. Râsul este adesea numit cel mai bun medicament, și nu este…

14 ore ago

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

14 ore ago

Citeste si: