duminică, august 7, 2022

Cher a recunoscut fără să stea pe gânduri că a suferit nenumărate retușuri pentru a-și menține aspectul tineresc. Chiar și așa, mulți fani sunt de părere că artista a exagerat și a reușit doar să își distrugă înfățișarea.

Vedetele sunt capabile sa depuna multe sacrificii pentru a arata mai bine, insa rezultatele nu sunt intotdeauna cele mult asteptate.

Cher este celebră atât pentru ținutele sale provocatoare care îi pun în valoare trupul, cât și pentru numărul mare de operații estetice de care este foarte mândră.

Te-ar mai interesa: 7 sfaturi de aur: Ce să faci și ce nu trebuie să f...

Din cauza recordului pe care il detine la numar de operatii estetice, Cher, in varsta de 76 de ani, a ajuns de nerecunoscut.

De-a lungul anilor, Cher a apelat la mai multe interventii chirurgicale, iar imaginea sa de diva a ramas doar o amintire! Artista este comparata acum cu un travestit, iar fanii sunt de parere ca si-a pierdut orice urma de feminitate.

Operațiile îi maschează toate ridurile

In ciuda faptului ca operatiile ii mascheaza destul de bine ridurile, numeroasele „imbunatatiri” nu au facut decat sa atraga atentia carcaotasilor, care sustin ca artista a ajuns sa aiba trasaturi masculine.

Cher s-a născut în El Centro, California pe 20 mai 1946. Tatăl ei, John Sarkisian, era un refugiat armean care lucra ca șofer de camion.

Te-ar mai interesa: Scandalul Gabi Bădălău- Claudia Părtrășcanu ia pro...

Mama ei, Georgia Holt, născută sub numele Jackie Jean Crouch în Sharp County, Arkansas pe 20 iunie 1927, era o actriță aspirantă și ocazional model, având o descendență amerindiană cherokee, engleză și germană.

Părinții lui Cher divorțaseră când aceasta era foarte mică, fiind crescută în mare de mama sa, care se căsătorise cu Gilbert LaPiere, un bancher care o adoptase pe Cher.

Te-ar mai interesa: Cum să-ți ajuți copilul care suferă de ANXIETATE...

Datorită problemelor financiare, mama lui Cher a dat-o în grija unor alți oameni când aceasta era încă copil. Mai târziu, când Cher a început să ia lecții de actorie, mama sa i-a oferit banii necesari.

Din cauza diagnosticării cu dislexie la vârsta de 16 ani, aceasta a fost nevoită să abandoneze studiile liceale. În acei ani, Cher a avut o relație scurtă cu Warren Beatty, care devenise recent cunoscut pentru rolul din Splendoare în iarbă.

Te-ar mai interesa: Predicții RUNE 4-14 august. Câștig pe toate planur...

Sursă FOTO: evz

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private