Sari la conținut

Cum arăta Brigitte Năstase înainte de cele 19 operații estetice? Doamne, ce femeie frumoasă!

Din cuprinsul articolului

Brigitte Năstase, recunoscută în ultima vreme pentru scandaluri și pentru numeroasele operații estetice, a fost cândva o femeie naturală și cu niște trăsături foarte frumoase.

Brigitte la 19 ani

Aparent prima transformare a fost schimbarea culorii părului, iar ușor ușor celebritatea a început să își facă simțită prezența. A pozat pentru o revistă pentru adulți, iar ulterior a decis să își facă prima operație estetică la nivelul sânilor. Ce a urmat apoi, au transformat-o complet.

Acum trei ani, Brigitte spunea că e mulţumită de cum arăta.

„Sunt mulțumită cum arăt acum și nu doresc să mai fac alte intervenții chirurgicale. Nici la buze nu mai vreau să-mi fac nimic pentru că nu se poate mai mult de atât. Ce am scos și s-a putut scoate… s-a scos… accept realitatea așa cum e. Acum mă simt bine în pielea mea, dar nu pot să fiu falsă și să spun că nu mi-am făcut foarte multe lucruri.

De obicei am de făcut foarte multe lucruri și atunci încerc să substitui lipsa de mișcare cu niște mici intervenții.

Câte operații estetice mi-am făcut?

Am implant mamar, la sâni, am implant de sprâncene, am o reconstrucție musculară la nivelul fetei din cauza bioalcamidei pe care o aveam și un transfer de grăsime (și-a mărit posteriorul – n.r.). Sunt destule.

Eu am 40 de ani peste câteva luni, consider că e frumos să arăți tânăr și dacă poți să faci aceste mici artificii, de ce nu?’, spunea Brigitte Sfat pentru WOWbiz.ro în 2016.

Dezvăluiri incendiare la un show tv

Brigitte la 16 ani

În prima ediție a emisiunii Ferma difuzată de Pro Tv, Brigitte a povestit că este obișnuită cu viața grea și condițiile modeste, întrucât a stat în închisoare.

„Da, am fost nevoită să mă descurc. Eu am fost închisă în anul 2003, la două luni şi jumătate după ce a murit primul meu soţ. Acolo, ca să pot să ies mai repede afară, am lucrat la popota cadrelor şi găteam de dimineaţă de la ora 5 şi până seara la 100 şi ceva de cadre care păzeau acolo, la penitenciar. Am învăţat să gătesc orice, în orice condiţii, şi mă gândeam că uite cum se întâmplă, ajung în aceeaşi situaţie pentru că acolo era o fermă…venea laptele şi noi trebuia să facem brânză, să ne descurcăm.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel