Categories: Stil de viaţă

Cindy Crawford arată demențial la 56 de ani. Supermodelul a dezvăluit secretul siluetei sale!

Supermodelele nu se caracterizează doar prin frumusețea și prezența lor, ci și prin disciplina lor. Vestea bună este că și tu poți avea abdomen de supermodel la 50 sau 30 de ani cu această rutină Cindy Crawford.

Cindy Crawford s-a poziționat în anii ’90 ca un model de top important, alături de figuri precum Naomi Campbell și Claudia Schiffer, alunița ei de pe partea stângă a buzei superioare fiind una dintre trăsăturile ei cele mai recunoscute.

La 56 de ani, Crawford continuă să se remarce prin frumusețea și silueta ei. Și, desigur, abdomenul lui marcat nu dă greș; Deși mulți factori influențează realizarea acestuia, unul dintre ei este disciplina și antrenamentul.

Rutina Cindy Crawford pentru tonifierea abdomenului

Când vine vorba de tonifierea abdomenului nostru, influențează diferiți factori. Cu cât avem o cantitate mai mare de grăsime, cu atât va dura mai mult; totuși, combinarea alimentației sănătoase cu exercițiile cardiovasculare și de tonifiere vă aduce mai aproape de acest obiectiv.

Pentru a ne ajuta, Cindy Crawford a postat recent pe Instagram, o rutină pe care a realizat-o împreună cu antrenorul personal pentru a tonifia abdomenul. Cel mai bun lucru este că sunt exerciții simple și trebuie să faci doar 3 serii a câte 20, 30 și 40 de repetări fiecare.

EXERCITIUL 1

Începeți să stați cu picioarele depărtate la lățimea umerilor și mâinile în spatele capului. Aduceți genunchiul stâng în diagonală spre piept și îndoiți ușor trunchiul, astfel încât cotul drept să-l atingă. Alternează picioarele și completează primul set de 20 de repetări pe parte.

EXERCIȚIUL 2

Stând în picioare, cu picioarele puțin mai late decât lățimea umerilor și cu picioarele și genunchii îndreptate spre exterior, îndoiți ușor genunchii. Pune-ți mâinile pe spatele gâtului și înclină-ți trunchiul în lateral, ca și cum ai vrea să-ți atingi șoldul cu cotul. Alternați mișcarea până când finalizați 20 de repetări pe fiecare parte.

EXERCIȚIUL 3

Începeți într-o poziție joasă, adică susținându-vă greutatea pe antebrațe și degetele de la picioare; coatele trebuie să fie în linie cu umerii, spatele drept și șoldurile în poziție neutră.

Păstrând linia care vă formează corpul, balansați înainte și înapoi. Fă-o de 4 ori, stai într-o poziție scândură și repetă până când termini 20 de repetări.

EXERCIȚIUL 4

Începeți din nou din poziția scândură joasă, cu spatele drept și șoldurile într-o poziție neutră. Îndoiți genunchiul drept pentru a atinge podeaua cu el, îndreptați-vă piciorul și faceți același lucru pe cealaltă parte până când finalizați 20 de repetări pe picior.

EXERCIȚIUL 5

Întinde-te pe spate pe podea, cu picioarele întinse. Ridicați capul și umerii, aduceți piciorul drept spre piept, îndoind doar puțin genunchiul; ia-l cu mâinile și coboară-l fără să atingi podeaua. Schimbați părțile și repetați până când finalizați 20 de repetări pe picior.

EXERCIȚIUL 6

Coborâți pe podea, sprijinită în 4 puncte (genunchii și palmele mâinilor). Dă-ți spatele cu piciorul drept, întinzându-l, în timp ce întindeți brațul stâng în față; întoarce-te, aducând genunchiul spre abdomen și repetă de 20 de ori înainte de a schimba picioarele.

EXERCIȚIUL 7

Întinde-te pe podea pe partea dreaptă, cu picioarele întinse; așezați brațul drept în față ca sprijin și cel stâng pe gât. Ridică-ți picioarele împreună, în timp ce-ți flexezi trunchiul, de parcă ai fi vrut să atingă picioarele cu cotul. Repetați de 20 de ori și schimbați partea.

Recent Posts

STUDIU. Condimentul care poate crește riscul de cancer de stomac

STUDIU despre un condiment comun. Consumul excesiv al unui condiment comun poate crește riscul de…

9 ore ago

Horoscop 18 mai. Astrolog: Capricornii pot fi ușor de păcălit. Mare atenție!

Astrologii vin cu veşti surprinzătoare pentru nativii celor 12 zodii. Gemenii pot acționa imoral, Racii…

10 ore ago

Cinci alimente benefice pe care toată lumea trebuie să le consume: Îmbunătățesc funcția rinichilor

O echipă internațională de medici nutriționiști a întocmit o listă cu cinci alimente benefice pentru…

10 ore ago

Totul despre boala rară și gravă care afectează hemoglobina: Tratamentul NU trebuie întrerupt

Talasemia majora este o boală genetica rară și gravă care afectează producerea de hemoglobina, proteina…

11 ore ago

Ce s-a întâmplat în corpul unei femeie care a urmat o dietă strictă

O femeie a urmat o dietă strictă cu apă două săptămâni. Ea a dezvăluit ce…

11 ore ago

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri. Vezi ce se întâmplă în corp

De ce să mănânci fructe întregi în loc să bei sucuri? Sucurile naturale sunt o…

12 ore ago

Citeste si: