Tarhonul este un condiment foarte gustos folosit mult în bucătăriile românilor. Cu toate acestea foarte puțini îl utilizează ca pe un adevărat medicament natural așa cum acesta este considerat de specialiștii în domeniu.
Pentru început trebuie spus că frunzele de tarhon sunt o sursă importantă de antioxidanți, vitamina A, vitamina C, calciu, fier, cupru, magneziu, potasiu iod, fosfor.
Atunci când vrem să utilizăm tarhonul pentru a ameliora anumite afecțiuni îl putem prepara sub formă de ceai, tinctură sau ulei.
Principalele beneficii ale utilizării tarhonului sunt:
Truc benefic pentru sănătate. Cum să îți îmbunătățește starea de spirit. Există un elixir natural…
Hipertensiunea arterială o afecțiune în care presiunea sângelui în artere este persistent crescută, punând…
Care este starea de sănătate actuală a Regelui Charles. Cum a evoluat tratamentul personalizat În…
Cancer. Potrivit studiilor, există peste 200 de tipuri de cancer, care pot afecta diferite organe…
Ce se întâmplă în organism dacă NU mănânci grăsimi! Evitarea completă a grăsimilor poate duce…
Muzica ascultată în caști poate afecta auzul dacă este ascultată la un volum foarte ridicat…