Categories: Stil de viaţă

Cum a slăbit Raluca Bădulescu 70 de kilograme fără să renunțe la șaorma și ciocolată. ”Recunosc că îmi place mai mult să merg la sala de mese decât la sala de sport”

Până acum un an şi jumătate, Raluca Bădulescu (41 de ani)avea 120 de kilograme, iar azi a ajuns la 50 și ceva de kilograme și abia dacă o mai recunoşti.

Raluca și-a făcut, în urmă cu trei ani, o operație de reducție a stomacului, iar de atunci a început să slăbească spectaculos. Deși mulți ar crede că ține o dietă strictă, realitatea este cu totul alta. Vedeta nu-și refuză nimic, își face toate poftele, dar cu măsură, pentru că dimensiunea stomacului o ajută să mănânce foarte puțin, dar des. Ea nu a renunțat nici la băuturile carbogazoase, însă reușește să se mențină foarte suplă.

„Recunosc că nu îmi place să merg la sală, mai degrabă la sala de mese. M-am dus de câteva ori, apoi am abandonat. Le admir pe cele care îşi lucrează corpul cu multă mişcare şi îmi pare rău că nu mă număr printreele. Am încercat şi electrostimulare, dar tot nu m-a prins”, a mărturist Raluca Bădulescu la Kanal d.

Invitată la o emisiune de la Antena Stars, Raluca Bădulescu a fost rugată să aleagă pe o farfurie ce ar mânca într-o zi întreagă. La final, pe farfurie se găseau: două felii de chec, o bomboană de ciocolată, o felie de pizza, un sfert de hamburger, două bucăți de brânză, două roșii cherry, o felie de șuncă și o porție mică de paste.

”Asta mănânci toată ziua. Și est foarte multă mâncare. Dar nu-mi refuz nimic. Ador dulciurile. Îmi place și shaorma. Asta am mâncat imediat dupa operație: shaorma. Mănânc constant hamburger. Mănânci o bucățică și gata, nu îți mai este foame. Peste jumătate de oră, o ora-trei, când vrei tu, îți mai tai o bucățică. Cartofi prăjiți și friptură, mai puțin. Nici mezeluri nu vreau… Brânză mănânc, brânză românească. Te saturi, îți faci poftele. Acum trei ani dacă mi-ai fi dat atât de puțină mâncare, te-aș fi omorât, spărgeam masa și rupeam prietenia. Eu toată viața am mâncat prostii. Eu nu sunt fan al mâncării sănătoase, sunt foarte pofticioasă. Analizele mele sunt perfecte, le refac la trei-șase luni. Aveam ficatul înecat în grăsime înainte de operatie. Nu am renunțat la mâncărurile nesănătose, dar le mănânc în cantități mici”, a declarat Raluca Badulescu.

 

Recent Posts

Horoscop 19- 25 mai. Alina Bădic: „Suntem supuși unui EXPERIMENT astral. Intrăm în rezonanță cu elemente-cheie de destin”

Alina Bădic a prezentat predicțiile astrale pentru săptămâna 19 – 25 mai 2024, pentru toate…

28 de minute ago

Cântatul îmbunătățește abilitățile lingvistice în creierele afectate ale pacienților cu afazie

Cântatul îmbunătățește limbajul la pacienții cu afazie. Accidentele vasculare cerebrale sunt cea mai frecventă cauză…

59 de minute ago

Horoscop 20-26 mai. Avertismentul lui Mihai Voropchievici: „o săptămână grea și complicată”. Zodia care va fi trădată

Horoscop 20-26 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. O săptămână cu schimbări inevitabile, pentru unele zodii…

o oră ago

Cum pot fi benefice cerealele antice pentru persoanele cu diabet de tip 2

Cerealele antice, benefice pacienților cu diabet de tip 2. O nouă cercetare arată că consumul…

2 ore ago

Durerile de spate: simptome alarmante pentru ACESTE afecțiuni. Când trebuie să mergi la medic

Durerile de spate sunt printre cele mai comune probleme de sănătate întâlnite în întreaga lume,…

2 ore ago

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

3 ore ago

Citeste si: