vineri, septembrie 18, 2020

Până acum un an şi jumătate, Raluca Bădulescu (41 de ani)avea 120 de kilograme, iar azi a ajuns la 50 și ceva de kilograme și abia dacă o mai recunoşti.

badulescu1

Raluca și-a făcut, în urmă cu trei ani, o operație de reducție a stomacului, iar de atunci a început să slăbească spectaculos. Deși mulți ar crede că ține o dietă strictă, realitatea este cu totul alta. Vedeta nu-și refuză nimic, își face toate poftele, dar cu măsură, pentru că dimensiunea stomacului o ajută să mănânce foarte puțin, dar des. Ea nu a renunțat nici la băuturile carbogazoase, însă reușește să se mențină foarte suplă.

Citește și:

badulescu

“Recunosc că nu îmi place să merg la sală, mai degrabă la sala de mese. M-am dus de câteva ori, apoi am abandonat. Le admir pe cele care îşi lucrează corpul cu multă mişcare şi îmi pare rău că nu mă număr printreele. Am încercat şi electrostimulare, dar tot nu m-a prins”, a mărturist Raluca Bădulescu la Kanal d.

Invitată la o emisiune de la Antena Stars, Raluca Bădulescu a fost rugată să aleagă pe o farfurie ce ar mânca într-o zi întreagă. La final, pe farfurie se găseau: două felii de chec, o bomboană de ciocolată, o felie de pizza, un sfert de hamburger, două bucăți de brânză, două roșii cherry, o felie de șuncă și o porție mică de paste.

Citește și:

61534808

”Asta mănânci toată ziua. Și est foarte multă mâncare. Dar nu-mi refuz nimic. Ador dulciurile. Îmi place și shaorma. Asta am mâncat imediat dupa operație: shaorma. Mănânc constant hamburger. Mănânci o bucățică și gata, nu îți mai este foame. Peste jumătate de oră, o ora-trei, când vrei tu, îți mai tai o bucățică. Cartofi prăjiți și friptură, mai puțin. Nici mezeluri nu vreau… Brânză mănânc, brânză românească. Te saturi, îți faci poftele. Acum trei ani dacă mi-ai fi dat atât de puțină mâncare, te-aș fi omorât, spărgeam masa și rupeam prietenia. Eu toată viața am mâncat prostii. Eu nu sunt fan al mâncării sănătoase, sunt foarte pofticioasă. Analizele mele sunt perfecte, le refac la trei-șase luni. Aveam ficatul înecat în grăsime înainte de operatie. Nu am renunțat la mâncărurile nesănătose, dar le mănânc în cantități mici”, a declarat Raluca Badulescu.

Citește și:

 

Parteneri