Categories: Ştiri sănătate

Cum arată DIETA Paulei Seling. A eliminat complet un aliment din meniul zilnic

Cum arată DIETA Paulei Seling. A eliminat complet un aliment din meniul zilei! Artista a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și să sfideze timpul.

„Am un stil de viață sănătos și încerc să păstrez un echilibru în toate. Nu am vreo dietă anume, sunt vegană de 11 ani, mănânc plante. Întotdeauna se poate și mai mult, eu sunt obsedată de sală, fac foarte multă sală, fac doar ce simt că mă face fericită, înot, dansez!

Ultima oară, înainte să fac Covid, pentru că l-am făcut și pe ăsta, în urmă cu câteva luni, înainte de asta am alergat 11 kilometri și jumătate, într-o oră și 20 de minute. Alerg foarte mult, înot foarte mult, pentru mine acestea sunt reușite care mă ajută să mă simt bine”, a declarat paula Seling pentru Click.

Care este dieta Paulei Seling

Potrivit sursei menționate, dieta Paulei Seling este una ușor de urmat, căci este ușor de urmat și potrivită pentru cei care vor să slăbească sau doar să își mențină greutatea.

”De exemplu, dimineața mănânc salată de chestii verzi, ruccola, am mâncat urzici zilele trecute pentru că e mama la mine și mi-a făcut urzici, la prânz pot să mănânc năut cu o salată de varză albă și cu puțin orez cu ciuperci, iar seara pot să mănânc, la fel, o salată de crudități, rădăcinoase, morcov, cu semințe.

Par simple, dar dacă le prepari cum trebuie sunt foarte gustoase. Pe canalul meu de youtube am o serie de rețete vegane, care sunt făcute special pentru cei care vor să mănânce sănătos și gustos, de exemplu, șnițele de pleurotus, omletă vegană făcută din linte sau papară vegană făcută din soia.

Găsiți acolo tot felul de rețete gustoase ce demonstrează că ce e vegan nu trebuie să fie scump și fără gust, ci dimpotrivă”, a mai spus artista de 43 de ani.

Paula Seling, o iubitoare de ceaiuri

”Cred că mulți dintre voi știți deja că sunt un consumator fidel al ceaiurilor Veroslim. Au un gust foarte plăcut, sunt 100% naturale, se prepară ușor și le pot lua cu mine peste tot. În plus diminuează semnificativ senzația de foame, elimină excesul de apă din organism, normalizează digestia și funcțiile ficatului, ajută la eliminarea toxinelor și a celulitei.

Acum, de ex, mă pregătesc să merg la repetiții și bine-nțeles că am cu mine și sticla cu ceai Veroslim”, a scris Paula Seling pe contul său de socializare.

Recent Posts

Un adolescent de 14 ani a murit după ce a mâncat un singur chips picant. Ambalajul avertiza că provoacă „durere intensă”

Tragedie în America, unde un adolescent a murit după ce a mâncat un chips extrem…

36 de minute ago

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Ce condiție trebuie să îndeplinească

Pensionarii care pot încasa până la 1.000 de lei în plus. Pensionarii și persoanele în…

o oră ago

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

2 ore ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

2 ore ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică