Categories: Ştiri sănătate

Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e de o frumusețe angelică

Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e de o frumusețe angelică

Iulia Albu a intrat în atenția opiniei publice în 2004, după ce s-a căsătorit cu cel mai în vogă designer de pantofi de la acea vreme, Mihai Albu. În timp, și-a creat un stil propriu și a devenit cunoscută și apreciată de publicul larg, chiar și după divorțul de soțul său, în 2013.

„Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri”

La nouă ani de la divorțul de celebrul său soț, Iulia Albu a dezvăluit în cadrul podcastului lui Măruță adevăratul motiv din spatele despărțirii. Criticul de modă a explicat că cel mai important motiv al separării a fost incompatibilitatea.

„Noi am divorțat amiabil, la notar. Nu am avut discuții, nu am avut negocieri. E așa de greu să dai un verdict despre ceea ce nu merge într-o relație. Cred că nu eram compatibili, asta este simplul adevăr. Și în momentul în care nu ești compatibil cu persoana de lângă tine nu poți să construiești ceva pentru totdeauna”, a spus Iulia Albu. 

În timp, Iulia Albu a reușit să își construiască o carieră spectaculoasă. A apărut la diverse emisiuni unde niciodată nu s-a temut să spună adevărul despre ținutele abordate de vedetele din România. Totuși, se pare că acest lucru a reprezentat o problemă în căsnicia dintre ea și Mihai Albu.

„A dorit după ce am divorțat mașina înapoi, pe care mi-o făcuse cadou de ziua mea, i-am dat-o. Mi-a cerut verigheta, i-am dat-o. Nu a fost niciun fel de opoziție din partea mea, absolut nimic. (…) Chiar nu îmi dau seama ce a fost.

Acum dacă încerc să dau un răspuns onest, ar fi faptul că am avut o problemă pe care o au 90% dintre cuplurile din România. Bărbatul nu-și dorește o femeie de carieră. Eu am lucrat tot timpul încă din timpul facultății, dar în momentul în care am început să cresc foarte rapid a fost o problemă.”, a mai spus vedeta.

Cum arată fiica Iuliei Albu. Are doar 13 ani și e de o frumusețe angelică

În acest moment, Iulia Albu este unul dintre cei mai cunoscuţi critici de modă din România, iar opiniile sale sunt fie apreciate, fie desconsiderate, dar niciodată trecute cu vederea.

A atras atenţia prin ţinutele sale extravagante şi de bun gust, dar şi prin alegerile sale mai puţin obişnuite, precum găina de companie. Alegerile Iuliei Albu au influenţat-o şi pe fiica ei. La 13 ani, Mikaela este o fetiță frumoasă, care a moştenit calitățile fizice ale mamei sale şi eleganţa acesteia.

„Mikaela s-a transformat dintr-un copil în domnișoara-copil la fel de zvăpăiată și de curioasă, mereu gata să încerce ceva nou și cu o personalitate extrem de puternică. Credeți că știți ce urmează? Multiplicați THE IULIA ALBU EFFECT de 10 ori și aveți răspunsul!”, spunea Iulia Albu, în urmă cu ceva timp pentru Viva.

„Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează”, mai mărturisea Iulia Albu.

Criticul de modă a precizat că e foarte strictă în ceea ce privește ținuta Mikaelei la școală.

„Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc”, mai spunea Iulia Albu pentru Viva.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

8 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

9 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

9 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

10 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

10 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

11 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra