marți, august 9, 2022

Și-au anulat NUNTA, după 7 ani de relație. Vestea care zguduie lumea mondenă! Nimeni nu se aștepta la una ca asta.

Lora și Ionuț Ghenu, au amânat nunta. Prima oară au fost determinați să facă asta din cauza pandemiei de coronavirus.

Acum, Lora recunoaște că este speriată de războiul din Ucraina și susține că nu i-a mai stat gândul la măritiș.

În plus, artista a vrut să cumpere două case, una pentru ea, iar alta pentru fratele ei, dar creditul i-a fost aprobat imediat după ce a început războiul, scrie Fanatik.

Te-ar mai interesa: Alertă medicală! Cercetătorii au descoperit un nou...

Cântăreața a fost extrem de speriată de situația de peste graniță și speră ca în 2023 să poată realiza tot ce și-a propus.

„M-a afectat foarte tare războiul. În afara faptului că voiam să cumpăr două case, pentru mine și pentru fratele meu, una lângă alta. Aveam și bani, dar am făcut și credit și s-a aprobat în a doua zi de război.

Eram deja super afectată emoțional, n-am mai făcut nimic. Am fost atât de afectată că numai la măritat nu mi-a mai stat gândul. 2023 va fi anul meu, sper să nu se mai întâmple nimic.”, a declarat Lora la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Te-ar mai interesa: Vlad Ciurea ne învață cum să blocăm gândurile nega...

Artista va împlini peste aproximativ o lună 40 de ani și spune că așteapă cu nerăbdare acest moment, ba chiar se imte la fel de bine ca atunci când a împlinit 19.

reacțiile adeverse de după rapel

Lora împlinește 40 de ani

„Eu abia aștept să fac 40 de când am împlinit 19 ani. Pentru că cele mai multe femei pe care le-am admirat au fost în decada asta, 40-50.

Ai frumusețea, ești mult mai feminină, știi care e treaba și cu sexualitatea și cu senzualitatea, știi care e treaba și cu relațiile cu bărbații. Ai tot ce trebuie.

Te-ar mai interesa: Boala ficatului gras: vitamina care ar putea trata...

Nu aș ierta nimic imoral, ilegal și ilogic. Sunt genul de femeie independentă, dependentă de iubirea lui, dar în momentul în care face ceva și nu mai am încredere în el și nu mă refer neapărat la înșelat.

Trădarea sub orice formă într-un cuplu mi se pare de neiertat.”, a mai spus artista.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private