Sari la conținut

Fiica lui Carmen Harra încinge internetul cu formele apetisante. America o supranumește Kim Kardashian de România

Fiica lui Carmen Harra, Alexandra Harra, are 36 de ani și locuiește în America alături de mama sa. S-a remarcat peste ocean cu formele sale apetisante care sunt comparabile cu cele a lui Kim Kardashian. Alexandra lucrază pentru o celebră publicație americană unde are o rubrică în care oferă consiliere cuplurilor.

Carmen Harra a lansat, împreună cu fiica ei, cartea „Comitted’, așa că au revenit în atenția presei de peste Ocean.

Alexandra Harra încinge spiritele cu formele sale apetisante

Alexandra este adesea comparată în presa de peste Ocean cu Kim Kardashian, datorită formelor voluptoase.

În trecut, Alexandra Harra îi fascina pe jurnaliștii de la Daily Mail cu apariția ei plină de senzualitate. Le-a oferit declarația perfectă și așa a ieșit un articol care a propulsat-o pe Alexandra și mai mult, în showbiz.

„Cineva din România a scris că am circumferința șoldurilor mai mare decât Kim Kardashian. Eu am 109, iar ea, 101′, a declarat Alexandra, pentru Daily Mail.

CV-ul Alexandrei Harra în America

„Consilier pe probleme de relații și cuplu, Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehnici de terapie și de consiliere.

Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate.

Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață. Este editorialist la Huffington Post, RelationshipHeadquarters.com și la alte publicații de specialitate.

Este coautoarea cărții The Karma Queens Guide to Relationships, iar cea mai nouă carte pe care a scris-o împreună cu mama ei, Committed: Finding Love and Loyalty, se bucură deja de succes peste Ocean”, se descrie Alexandra, fiica lui Carmen Harra.

Carmen Harra este mama a trei fiice, Alexandra, Carmen și Florina. Deși inițial s-a crezut că toate cele trei sunt fiicele ei biologice, despre Florina s-a aflat că era de fapt fiica ei adoptivă.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: