luni, iunie 27, 2022

Andreea Mantea a dezvăluit că suferă de o afecțiune din cauza căreia are fluctuații de greutate și se umflă. Motiv pentru care e nevoită să ia câte 9 pastile, în fiecare zi, pentru tot restul vieții sale.

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, vedeta a spus că a fost diagnosticată cu o afecțiune pentru care este nevoită să ia un tratament pentru tot restul vieții. O boală autoimună, care nu are leac, dar care poate fi ținută sub control.

Te-ar mai interesa: Medic: La ce riscuri se expun persoanele care își ...

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! Ar trebui să iau 1-, de fapt, doar că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Prezentatoarea tv susține că are în fiecare zi cu ea în geantă un pen de epinefrină (adrenalină) și l-a învățat și pe fiul ei, David, de 6 ani, să îi administreze doza.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

„Am o listă de alimente care îmi e interzisă total. Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai spus Andreea Mantea.

Vedeta a recunoscut și că e atât de pofticioasă că, uneori, ia pastile ca să poată mânca slănină cu ceapă, un ingredient pe care a trebui să-l evite. ”Nu mă pot abține, chiar dacă știu că ceapa îmi face rău. Nu ajung la șoc anafilactic dar mă umflu, am reacții neplăcute,” a povestit ea.

Te-ar mai interesa: Cum să pierzi grăsimea viscerală: Factorul non-die...

Întrebată dacă e însărcinată

O serie de fotografii făcute publice de Andreea Mantea pe Facebook au creat o adevărată controversă în rândul urmăritorilor. După ce au admirat imaginile, fanii au ajuns la concluzia că vedeta ar fi însărcinată. Alții au și ridiculizat-o că s-ar fi îngrășat exagerat.

Deși vedeta a declarat în nenumărate rânduri că nu așteaptă un copil, urmăritorii s-au întrecut în comentarii, cum că Mantea ar urma să devină mămică pentru a doua oară.

Te-ar mai interesa: Simptomele diabetului: semn în jurul ochilor care ...

Vedeta a dezvăluit că i se umflă abdomenul din cauza problemei grave de sănătate pe care o are, astfel pare ca și cum ar fi însărcinată:

”Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit.”

Te-ar mai interesa: Ciroza: Alimente de EVITAT pentru a salva ficatul ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private