Categories: Stil de viaţă

Cum poți pierde în greutate fără efort? Reguli de slăbit rapid!

Pierderea în greutate poate fi un proces dificil. Dacă o dietă pare o metodă prea drastică, există niște trucuri folosite de nutriționiști și experți în fitness care îți pot garanta succesul. Un stil de viață sănătos asigură nu numai echilibrul propriului organism, ci și silueta mult visată. Iată câteva reguli de slăbit rapid pe care le poți aplica de astăzi!

Un stil de viață sănătos și echilibrat are nenumărate beneficii asupra sănătății. Acesta include alimentația, odihna corespunzătoare și exercițiile fizice regulate. Când vine vorba despre pierderea în greutate, toate cele trei elemente contibuie în decursul acestui proces. Cu toate că dietele pot fi eficiente în eliminarea kilogramelor în plus, există anumite trucuri pe care le poți aplica fără prea mult efort, oferind rezultate uimitoare. Iată câteva reguli de slăbit rapid, recomandate de Carmen Brumă, citată de DC News.

  • „Nu mai ciuguliţi! Încercaţi să aveţi trei mese pe zi sau două mese şi o gustare, între care să existe un repaus alimentar de 4 – 5 ore.
  • Beţi suficientă apă! Ajută foarte mult în procesul de slăbire. Un organism insuficient hidratat va resimţi mai repede senzaţia de foame şi va avea mai des pofte.
  • Nu mai mâncaţi după apusul soarelui – după ora 17.00 în această perioadă! Sau poţi să mănânci alimente foarte uşoare, cu puține calorii, care se digeră mai uşor.
  • Faceţi zilnic mişcare! Mă refer la banalul mers pe jos, în aer liber, în ritm alert. Dacă veţi face lucrul acesta constant, zilnic, 40-60 de minute, metabolismul vostru va fi accelerat, iar procesul de slăbire va fi facilitat.
  • Ultima regulă care vă ajută să daţi jos kilogramele: renunţaţi la alcool şi zahăr şi încercaţi să includeți în una din mesele de peste zi o salată din legume proaspete. Este un truc care vă ajută să vă saturaţi mai repede”, a explicat Carmen Brumă, expert în fitness și nutriție, pe Youtube.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

7 ore ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

7 ore ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

8 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

8 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

9 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

9 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra