miercuri, martie 22, 2023

Pierderea în greutate poate fi un proces dificil. Dacă o dietă pare o metodă prea drastică, există niște trucuri folosite de nutriționiști și experți în fitness care îți pot garanta succesul. Un stil de viață sănătos asigură nu numai echilibrul propriului organism, ci și silueta mult visată. Iată câteva reguli de slăbit rapid pe care le poți aplica de astăzi!

Un stil de viață sănătos și echilibrat are nenumărate beneficii asupra sănătății. Acesta include alimentația, odihna corespunzătoare și exercițiile fizice regulate. Când vine vorba despre pierderea în greutate, toate cele trei elemente contibuie în decursul acestui proces. Cu toate că dietele pot fi eficiente în eliminarea kilogramelor în plus, există anumite trucuri pe care le poți aplica fără prea mult efort, oferind rezultate uimitoare. Iată câteva reguli de slăbit rapid, recomandate de Carmen Brumă, citată de DC News.

Te-ar mai interesa: Dispneea este simptomul alarmant ce indică un canc...

  • „Nu mai ciuguliţi! Încercaţi să aveţi trei mese pe zi sau două mese şi o gustare, între care să existe un repaus alimentar de 4 – 5 ore.
  • Beţi suficientă apă! Ajută foarte mult în procesul de slăbire. Un organism insuficient hidratat va resimţi mai repede senzaţia de foame şi va avea mai des pofte.
  • Nu mai mâncaţi după apusul soarelui – după ora 17.00 în această perioadă! Sau poţi să mănânci alimente foarte uşoare, cu puține calorii, care se digeră mai uşor.
  • Faceţi zilnic mişcare! Mă refer la banalul mers pe jos, în aer liber, în ritm alert. Dacă veţi face lucrul acesta constant, zilnic, 40-60 de minute, metabolismul vostru va fi accelerat, iar procesul de slăbire va fi facilitat.
  • Ultima regulă care vă ajută să daţi jos kilogramele: renunţaţi la alcool şi zahăr şi încercaţi să includeți în una din mesele de peste zi o salată din legume proaspete. Este un truc care vă ajută să vă saturaţi mai repede”, a explicat Carmen Brumă, expert în fitness și nutriție, pe Youtube.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private