Cum putem trimite energie vindecătoare către alte persoane. Este incredibilă forța minții!

Cum putem trimite energie vindecătoare către alte persoane. Este incredibilă forța minții, această putere încă nedescoperită pe deplin, din păcate.

 

Poate că nu realizăm, dar gândurile noastre sunt puternice. Atât de puternice încât de multe ori este suficient să te gândești la cineva care să-i trimită un mic flux de energie. Este o adevărată forță!

Cum așa? Ei bine, totul este energie și cu toții suntem ființe energetice și toți avem energie care curge în interiorul și în jurul nostru.

Când devenim conștienți de această energie și de potențialul ei, o putem folosi pentru a vindeca oamenii de care ne pasă, animalele, plantele și a ajuta la vindecarea întregii lumi.

A fi capabil să trimiți energie nu este un privilegiu sau un talent. De fapt, cu toții o putem face și atâta timp cât suntem deschiși și siguri cui am dori să trimitem energie vindecătoare, nu ar trebui să fie nicio problemă.

Cum poți trimite energie vindecătoare la distanță

Există câțiva pași destul de simpli pentru a face asta, chiar dacă pare incredibil sau de domeniul SF. Ce trebuie să faci mai întâi de toate?

Caută spațiul potrivit

Găseste un loc liniștit unde să nu fii deranjat. Încearca sa te asiguri că ai suficient spațiu și asigura-te că esti linistit. Respiră, închide ochii, eliberează-te de stres.

Relaxează-te

Pentru a-ți calma mintea, respiră adânc de câteva ori… continuă să inspiri și să expiri pentru ceva timp și apoi stabilește-ți intenția de a trimite energie vindecătoare.

Spune cu voce tare numele persoanei căreia îi trimiteți energie vindecătoare. Va fi mult mai eficient.

Creează-ți o minge de energie

Odată ce simți energia curgând prin mâinile tale, imagineaza-ti cum o modelezi într-o sferă. De asemenea, poti da culoare acestor bile de energie, în funcție de tipul de vindecare pe care doresti sa-l trimiti:

Albastru: vindecare emoțională

Portocaliu: vindecare fizică

Alb: vindecare spirituală / vindecare generală

Verde: vindecarea inimii

Mov: protecție psihică

Ridică-ți energia

Dar pentru a trimite o energie pozitivă de vindecare a aerului, începe să-ti freci mâinile printr-o mișcare circulară până când simți energia dintre ele.

Ar trebui să poti sa simți pulsul de energie din mâini când le tragii încet.

Concentreaza-ti atenția asupra acestei mingi energetice, vizualizeaz-o cum devine mai mare si din ce in ce mai puternica cu fiecare respirație pe care o respiri.

Ești gata să trimiți energie

Când simți că mingea ta de energie este suficient de puternică, imaginează-ți cum o trimiți persoanei, plantei sau animalului pe care l-ai ales, notează sfatulparintilor.ro.

Iti poti imagina chiar și cum persoana primește energia și simte efectul ei de vindecare plăcut. Concentrează-te la persoana aceea și spune-i numele.

Gândește-te în continuu la acea persoană și imaginează-ți că este într-o baie de lumină din cap și până în vârful degetelor de la picioare. Această lumină pură are o putere incredibilă.

Recent Posts

Zodia care va avea o cumpănă până pe 17 Mai. Apare o situație bulversantă

Mihai Voropchievici susține că o zodie se va confrunta cu probleme, pe când alți nativi…

17 minute ago

Românii care primesc cei mai mulți bani la pensie după recalculare. Trebuie să fi muncit în aceste domenii

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a adus clarificări referitoare la criteriile în funcție de care unii…

47 de minute ago

”Trăiește și învață + Învață să trăiești ”, campanie Euromelanoma. Program suport oferit de către SRD pentru pacienții cu cancer de piele

Intrat în tradiția marilor campanii internaționale de prevenție medicală, proiectul grupului Euromelanoma privind aspectele de…

57 de minute ago

Preotul mort operat de profesorul Mircea Beuran. Caz uluitor: „La 3-4 zile după operaţie, a deschis ochii şi a început să vorbească cu noi”

De-a lungul a patru decenii, prin mâna și bisturiul chirurgului Mircea Beuran au trecut nenumărate…

o oră ago

50% din sporurile bugetarilor vor fi tăiate. De ce ia Guvernul această decizie?

Guvernul a decis să taie 50% din sporurile funcționarilor publici, o măsură radicală care urmărește…

2 ore ago

Zodia cu probleme mari pe a cincea casă! Vin situații dureroase

Mariana Cojocaru susține că o singură zodie întâmpină ceva probleme în această perioadă a anului.…

2 ore ago

Citeste si: