Sari la conținut

Reacția lui Gigi Becali vizavi de scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep face toți banii. Ce spune latifundiarul este MAXIM!

atacă genetic
Reacția lui Gigi Becali vizavi de scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep face toți banii. Ce spune latifundiarul este MAXIM! Are dreptate…?

La scurt timp de la șocul prin care a trecut o lume întreagă, latifundiarul din Pipera a reacționat dur în scandalul de proporții. Gigi Becali îi ia apărarea Simonei Halep, după ce aceasta a fost testată pozitiv la US Open și suspendată provizoriu din tenis.

Latifundiarul din Pipera a spus că nimeni nu îi poate lua sportivei titlurile pe care le-a câștigat de-a lungul carierei sale, ba mai mult cantitatea de roxadustat care a fost găsită în sângele Simonei Halep este mică.

„Să fie sănătoși cu substanțele lor”

„Ce-i face? Îi ia titlurile? Îi ia banii? Nu îi ia banii, nu? Atunci, hai la vedere, dacă nu îi ia bani, să fie sănătoși cu substanțele lor, cu toți.

Ea a făcut milioane a făcut 30-40 de milioane. E o cantitate mică (ce s-a găsit la Simona Halep – n.r.). Nu mă bag în asta, că nu mă pricep. Cine se pricepe să se bage. Eu nu știu despre asta, așa că nu pot vorbi”, a spus Gigi Becali, sâmbătă, la Antena 3 CNN, notează RTV.

Și Cristian Tudor Popescu este de partea Simonei

Și gazetarul Cristian Tudor Popescu, care i-a urmărit întreaga evoluție a Simonei Halep, a sărit în apărarea sportivei. CTP spune că nu i se pare că ar fi avut sens ca sportiva să folosească cu bună ştiinţă substanţe interzise.

„Nu pot să cred că Simona ar recurge vreodată la o astfel de modalitate ca să-și îmbunătățească performanța. Ea este un om care a muncit întotdeauna enorm pe teren, care s-a antrenat.

Nu are sens, nu o văd făcând așa ceva!”, a spus gazetarul ferm și categoric, așa cum îl știm cu toții. Este un gest frumos că îi ia apărarea având în vedere unele declarații anterioare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel