Sari la conținut

Mesaj clar și răspicat pentru Simona Halep. Ce spune antrenorul Mouratoglou despre acuzațiile de dopaj aduse jucătoarei de tenis

Mesaj clar și răspicat pentru Simona Halep. Ce spune antrenorul Mouratoglou despre acuzațiile de dopaj aduse jucătoarei de tenis. Simona trece prin momente…

 

Marea campioană Simona Halep se află într-o situație fără precedent, pe care își dorește să o soluționeze cât mai repede cu putință pentru a-și dovedi nevinovăția.

În urmă cu o zi, jucătoarea de tenis a postat în mediul online un mesaj prin care a mărturisit fanilor săi că, în urma analizelor,  a ieșit la iveală că s-ar fi dopat cu Roxadustat, o substanță care crește rezistența fizică în cazul sportivilor.

Mai multe persoane publice au reacționat cu privire la această veste, printre care se numără și Patrick Mouratoglou, antrenorul francez de tenis cu care Simona Halep a colaborat până de curând. 

Simona Halep a fost suspendată provizoriu, urmând  să încerce să dovedească faptul că nu a consumat niciodată această substanță cu bună știință. Inițial, antrenorul francez a refuzat să ofere declarații pe baza acestui subiect.

Luptătoare cum o știm, avem credința că Simona va demonstra că este nevinovată și că este extrem de corectă, așa cum a spus și fostul său soț.

În prima parte a zile de sâmbătă, 22 octombrie, a revenit în mediul online cu un mesaj de susținere pentru Simona Halep.

„Simona, te sprijin 100% în această luptă.

Până la final”, a scris Patrick Mouratoglou, într-un story pe Instagram, notează WOWbiz.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel