Categories: Stil de viaţă

Cum reușește Teo Trandafir să scape de pofta de mâncare. Trucul la care apelează: „Am inventat o chestie. Nu mi-e poftă niciodată de nimic”

Teo Trandafir a fost nevoită să dea jos 60 de kilograme în urmă cu câțiva ani. Au trecut anii, iar prezentatoarea a reușit să-și îndeplinească obiectivul. Aceasta are în continuare un truc care o ajută să nu mai aibă pofte.

„Nu mi-e poftă niciodată de nimic. Am inventat o chestie. În momentul în care mi-e poftă, spun următorul text: „Tu ce ești, un câine legat de calorifer, care poftește la masa stăpânului sau inteligență superioară?” Mă închipui legată de calorifer, bălind la masa omului. Numai când aud că bălesc, nu…”, a spus Teo Trandafir.

Carmen Trandafir spune că în cazul ei nu funcționează absolut deloc. „Da, dar la mine nu funcționează, am încercat să mă pun în situație. Nu poți să mă pui pe mine să mă închipui câine și să nu vreau să fiu, găsește altceva”.

Teo Trandafir a scos la iveală secretele la care apelează pentru a rămâne în cea mai bună formă.

„Secretul, din punctul meu de vedere, este să te hidratezi foarte bine mai ales dimineață și apoi să mănânci tot ce vrei cu măsură și în cantități foarte mici. Nu am o dietă anume, mănânc ce vreau, ce am, ce se poate, dar în cantități cât se poate de mici.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Ce activități are Teo Trandafir într-o zi normală?

Prezentatoarea TV are numeroase activități în fiecare zi, însă își face întotdeauna timp pentru a se relaxa.

„Este foarte important ce am de făcut în ziua respectivă. Fiecare zi este diferită și trebuie privită așa cum vine. Sunt un om disciplinat, cu o rutină matinală bine conturată, mă trezesc dimineață, am grijă să mă hidratez corespunzător, trec prin revista presei și apoi plec fie spre studio, fie să filmez podcastul. Seara mă relaxez, citesc, mă întâlnesc cu prieteni. Acum sunt seri în care nu ratez “Insula de 1 milion”, un reality care mi se pare extrem de interesant, un experiment social în care natura umană este “personajul principal”, a continuat Teo.

Recent Posts

De ce uneori inima ta bate prea repede? Vezi care sunt principalele motive

De ce uneori inima ta bate prea repede? Tahicardia înseamnă că inima bate prea repede. De…

19 minute ago

Care este cel mai bun pentru pielea ta: Acidul glicolic, hialuronic sau salicilic

Care este cel mai bun pentru pielea ta: hialuronic, glicolic sau salicilic. Fiecare dintre ele…

49 de minute ago

Remedii care ajuta la scăderea colesterolului fără medicamente

Remedii pentru scăderea colesterolului. Fiecare persoană a auzit cuvântul temut colesterol. Este considerat inamicul numărul…

o oră ago

Băutură minune te va scăpa de kilogramele în plus, celulită și inflamație

Băutură minune te va scăpa de kilogramele în plus, celulită și inflamație. Dacă ai kilograme…

2 ore ago

Studiu. Acest ingredient poate provoca atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale

Oamenii de știință: Acest ingredient poate provoca atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale. Îndulcitorii…

2 ore ago

Băutura medicament care aduce beneficii pentru sănătatea intestinului, a pielii și a părului. Aliat imbatabil în îmbunătățirea sănătății

Băutura medicament care beneficii pentru sănătatea intestinului, a pielii și a părului. Beneficii și recomandări de…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Tiroidita Hashimoto