Sari la conținut

Cum reușește Teo Trandafir să scape de pofta de mâncare. Trucul la care apelează: „Am inventat o chestie. Nu mi-e poftă niciodată de nimic”

teo trandafir
Sursă foto: Ciao
Teo Trandafir, înainte și după operația de micșorare a stomacului

Teo Trandafir a fost nevoită să dea jos 60 de kilograme în urmă cu câțiva ani. Au trecut anii, iar prezentatoarea a reușit să-și îndeplinească obiectivul. Aceasta are în continuare un truc care o ajută să nu mai aibă pofte.

„Nu mi-e poftă niciodată de nimic. Am inventat o chestie. În momentul în care mi-e poftă, spun următorul text: „Tu ce ești, un câine legat de calorifer, care poftește la masa stăpânului sau inteligență superioară?” Mă închipui legată de calorifer, bălind la masa omului. Numai când aud că bălesc, nu…”, a spus Teo Trandafir.

Carmen Trandafir spune că în cazul ei nu funcționează absolut deloc. „Da, dar la mine nu funcționează, am încercat să mă pun în situație. Nu poți să mă pui pe mine să mă închipui câine și să nu vreau să fiu, găsește altceva”.

Teo Trandafir a scos la iveală secretele la care apelează pentru a rămâne în cea mai bună formă.

„Secretul, din punctul meu de vedere, este să te hidratezi foarte bine mai ales dimineață și apoi să mănânci tot ce vrei cu măsură și în cantități foarte mici. Nu am o dietă anume, mănânc ce vreau, ce am, ce se poate, dar în cantități cât se poate de mici.”, a declarat Teo Trandafir în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Ce activități are Teo Trandafir într-o zi normală?

Prezentatoarea TV are numeroase activități în fiecare zi, însă își face întotdeauna timp pentru a se relaxa.

„Este foarte important ce am de făcut în ziua respectivă. Fiecare zi este diferită și trebuie privită așa cum vine. Sunt un om disciplinat, cu o rutină matinală bine conturată, mă trezesc dimineață, am grijă să mă hidratez corespunzător, trec prin revista presei și apoi plec fie spre studio, fie să filmez podcastul. Seara mă relaxez, citesc, mă întâlnesc cu prieteni. Acum sunt seri în care nu ratez “Insula de 1 milion”, un reality care mi se pare extrem de interesant, un experiment social în care natura umană este “personajul principal”, a continuat Teo.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel