Cum să vindeci orice boală? Secretul, dezvăluit de Dr. Constantin Dulcan: „O boală o vindeci în funcție de…”

Cu siguranță ați auzit de vindecări miraculoase, fără niciun tratament farmaceutic sau fără ajutor de specialitate. Acest lucru, se pare, nu este imposibil dacă ne putem „programa” vindecarea.

Organismul și mintea sunt capabile de cele mai uimitoare lucruri. De fapt, ulți oameni susțin că vindecarea este, în mare parte, realizată cu ajutorul minții.

Gândirea pozitivă, determinarea, disciplina sunt toate elemente care vor grăbi procesul de vindecare și vor susține tratamentul recomandat de medic, indiferent de boală.

Anumite persoane susțin că s-au vindecat prin această metodă, plinp de optimism, chiar și de cancer.

Dulcan, despre cum vindecăm orice boală

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan dezvăluie faptul că mintea noastră este capabilă de multe lucruri, inclusiv de vindecare.

De asemenea, el susține că a spune cuiva că este foarte bolnav și nu mai are nicio șansă blochează imediat capacitatea organismului de a se apăra.

Putem să comunicăm o veste proastă în foarte multe maniere. Poți să fii tu însuți foarte speriat și să comunici, iar reacția ta să fie receptată în aceeași manieră, sau poți să comunici într-o stare afectivă liniștită.

Nu cred că putem să spunem tot ce vrem lumii. Există lucruri pe care nu le putem comunica pentru că ar face rău. De ce să îi spui unui om că moare? De ce să îi spui că nu are nicio șansă? A fost un om în istoria religiei care s-a numit Iisus, și în momentul în care el vindeca, celălalt îl lăuda, și în modestia lui a spus: nu eu, ci credința ta te-a vindecat!

Știți ce facem noi când le spunem oamenilor că nu au nicio șansă să se vindece? Îi blocăm sistemul imunitar. Noi ne naștem cu toate posibilitățile de boală, dar și de apărare. Vreau să nuanțăm. Nu înseamnă că nu trebuie să îi spui nimic acelui om, dar trebuie să folosim acei termeni prin care omului aceluia nu îi facem rău.

O boală o vindeci în funcție de starea ta psihică. Dacă tu nu reușești să ieși din reacția de depresie, de anxietate, de frică, atunci ai puține șanse să te vindeci. Eu îi vedeam pe pacienții mei din secție cu același accident vascular. Unul era optimist, avea încredere, și se vindeca mult mai repede”, a declarat medicul Dumitru Constantin Dulcan, într-un interviu pentru Etno TV.

Recent Posts

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

59 de minute ago

Fructe pe care ar trebui să le mănânci zilnic dacă ești stresat, potrivit unui medic

Fructele care combat stresul. consumul de fructe poate aduce o multitudine de beneficii pentru sănătate,…

o oră ago

Horoscop 17 mai 2024. Scorpion, trebuie să amâni deciziile importante. Capricorn, latura ta creativă este perfect aliniată

Horoscop 17 mai 2024. Problemele domestice sunt primordiale pentru nativii din zodia Rac. Pentru cei…

2 ore ago

Retenția de apă, semnul unei boli de inimă. Cum eliminăm apa în exces

Excesul de lichide din organism poate fi cauzat de diferite motive, cum ar fi consumul…

2 ore ago

A avut dureri de cap luni întregi, a mers la spital și i-a uimit pe medici / FOTO

Durerea de cap cauzată de un vierme parazitar este extrem de rară, deoarece de obicei…

3 ore ago

Cum a reușit un medic să se vindece de o boală incurabilă pe creier

Tumoare pe creier. O tumoare pe creier este o creștere anormală a celulelor în interiorul…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra