luni, mai 16, 2022

Cu siguranță ați auzit de vindecări miraculoase, fără niciun tratament farmaceutic sau fără ajutor de specialitate. Acest lucru, se pare, nu este imposibil dacă ne putem „programa” vindecarea.

Organismul și mintea sunt capabile de cele mai uimitoare lucruri. De fapt, ulți oameni susțin că vindecarea este, în mare parte, realizată cu ajutorul minții.

Gândirea pozitivă, determinarea, disciplina sunt toate elemente care vor grăbi procesul de vindecare și vor susține tratamentul recomandat de medic, indiferent de boală.

Te-ar mai interesa: Obiceiul nesănătos din timpul mesei care duce la c...

Anumite persoane susțin că s-au vindecat prin această metodă, plinp de optimism, chiar și de cancer.

Dulcan, despre cum vindecăm orice boală

Prof. Dr. Dumitru Constantin Dulcan dezvăluie faptul că mintea noastră este capabilă de multe lucruri, inclusiv de vindecare.

De asemenea, el susține că a spune cuiva că este foarte bolnav și nu mai are nicio șansă blochează imediat capacitatea organismului de a se apăra.

Putem să comunicăm o veste proastă în foarte multe maniere. Poți să fii tu însuți foarte speriat și să comunici, iar reacția ta să fie receptată în aceeași manieră, sau poți să comunici într-o stare afectivă liniștită.

Te-ar mai interesa: FDA a aprobat un nou tratament pentru tratarea dia...

Nu cred că putem să spunem tot ce vrem lumii. Există lucruri pe care nu le putem comunica pentru că ar face rău. De ce să îi spui unui om că moare? De ce să îi spui că nu are nicio șansă? A fost un om în istoria religiei care s-a numit Iisus, și în momentul în care el vindeca, celălalt îl lăuda, și în modestia lui a spus: nu eu, ci credința ta te-a vindecat!

Știți ce facem noi când le spunem oamenilor că nu au nicio șansă să se vindece? Îi blocăm sistemul imunitar. Noi ne naștem cu toate posibilitățile de boală, dar și de apărare. Vreau să nuanțăm. Nu înseamnă că nu trebuie să îi spui nimic acelui om, dar trebuie să folosim acei termeni prin care omului aceluia nu îi facem rău.

Te-ar mai interesa: Băutură eficientă pentru creșterea imunității. Lid...

O boală o vindeci în funcție de starea ta psihică. Dacă tu nu reușești să ieși din reacția de depresie, de anxietate, de frică, atunci ai puține șanse să te vindeci. Eu îi vedeam pe pacienții mei din secție cu același accident vascular. Unul era optimist, avea încredere, și se vindeca mult mai repede”, a declarat medicul Dumitru Constantin Dulcan, într-un interviu pentru Etno TV.

Te-ar mai interesa: Alimentul care poate fi mâncat după expirare. „Est...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private