Categories: Ştiri sănătate

De ce te-ai născut în zodia PEȘTILOR?

Tu ai ales asta, tu, spiritul tau reintrupat in aceasta existenta, pentru ca numai PESTE fiind, ai fi putut invata lectiile zodiei.

Nasterea sub semnul PESTILOR indica o karma de suferinta, ca urmare a unor incarnari grele in care tu, cel care ai fost candva, in alte vieti,  nu ai putut sa lupti cu greutatile, preferand mai degraba sa fugi de ele, sa scapi de ele… Te-ai ascuns intr-o lume a iluziei in care iti impuneai sa faci abstractie de problemele grave cu care te confruntai, alunecand pe o panta a melancoliei pasive, potrivit acvaria.com.

Ai lasat unele vieti anterioare sa cam treaca fara rost, fara resonsabilizare, fara implicare, visand la sperante desarte si asteptand de la altii sprijin. Pasivitatea si auto-compatimirea au fost cei mai mari dusmani care ti-au inabusit personalitatea, incat ai devenit, încetul cu încetul, un om absent din iuresul vietii.

ACUM, in aceasta viata, trebuie sa te debarasezi de aceasta tendinta spre fuga, inactivitate si eschiva si sa ai curajul sa infrunti greutatile si sa le rezolve de unul singur, fara a mai astepta ajutor de la altii. Nici viata actuala nu va fi usoara, iar eventualele tendinte spre pasivitate si fuga iti vor fi sanctionate, luandu-ti-se sansa sau dreptul de a simti viata la intensitate maxima. Pasivitatea vietilor anterioare va reveni, cumva, si in aceasta viata cu diverse repercusiuni: imobilitate fizica, boala karmica, suferinta, compromis, sacrificiu, izolare, singuratate, tradare, fuga de lume, resimtind ceva din ceea ce nu ai stiut sa pretuiesti in vietile anterioare: sansa de a decide singur, de a te misca in voie, de a actiona la momentul oportun.

Trebuie sa-ti dezvolti increderea in tine, sa gandesti întotdeauna pozitiv, sa nu te mai lasi furat de iluzii si melancolie. Trebuie sa pornesti pe un drum spiritual prin care ai putea cunoaste adeseori  sacrificiul (daruirea) pentru altii, dar trebuie s-o faci intr-un mod elevat, superior, nu la modul smereniei absolute.

SFAT: Nu fugi de viata, de lume, de tine, ci ia-ti inima in dinti pentru a-ti transforma visele in realitate. Nu visa pasiv, iluzoriu, in camera ta, ci viseaza activ, in iuresul vietii! Asuma-ti visele, si pune-le in slujba oamenilor!

Recent Posts

Se dau 1330 de lei de la stat pentru acești români! Cine sunt beneficiarii

Se oferă noi ajutoare pentru crescătorii de animale din România. Valorile variază în funcție de…

22 de minute ago

Urmează cea mai grea zi din an pentru o ZODIE. Se apropie o cumpănă majoră

Se anunță o săptămână capricioasă pe plan meteorologic, dar și astrologic. Pe 15 mai se…

52 de minute ago

15 mai. Ziua Națională a Bujorului Românesc. Este floare națională a României, iar care o rup au parte de amenzi usturătoare

Ziua Națională a Bujorului Românesc. Specie florală unică în Europa, se găseşte numai în România…

o oră ago

Șase copii au ajuns la Urgență cu halucinații. Bunica i-ar fi spălat cu o substanță toxică

Mai mulți copii au ajuns la Urgență cu halucinații. O nouă tragedie care ar fi…

2 ore ago

Trei simptome de cancer care pot fi observate în timpul mesei. Ce nu trebuie să ignori niciodată

Simptome de cancer care apar la masă. Este bine cunoscut că factori precum fumatul mult,…

2 ore ago

Suntem din ce în ce mai nefericiți la locul de muncă. Tot mai mulți români se plâng de epuizare și stres

Suntem nefericiţi și neîmpliniți la locul de muncă! Cel puţin aceasta este concluzia la care…

3 ore ago

Citeste si: