joi, octombrie 6, 2022

Tu ai ales asta, tu, spiritul tau reintrupat in aceasta existenta, pentru ca numai PESTE fiind, ai fi putut invata lectiile zodiei.

Nasterea sub semnul PESTILOR indica o karma de suferinta, ca urmare a unor incarnari grele in care tu, cel care ai fost candva, in alte vieti,  nu ai putut sa lupti cu greutatile, preferand mai degraba sa fugi de ele, sa scapi de ele… Te-ai ascuns intr-o lume a iluziei in care iti impuneai sa faci abstractie de problemele grave cu care te confruntai, alunecand pe o panta a melancoliei pasive, potrivit acvaria.com.

Te-ar mai interesa: Horoscop 6 octombrie. Nu vă implicați în chestiuni...

Ai lasat unele vieti anterioare sa cam treaca fara rost, fara resonsabilizare, fara implicare, visand la sperante desarte si asteptand de la altii sprijin. Pasivitatea si auto-compatimirea au fost cei mai mari dusmani care ti-au inabusit personalitatea, incat ai devenit, încetul cu încetul, un om absent din iuresul vietii.

ACUM, in aceasta viata, trebuie sa te debarasezi de aceasta tendinta spre fuga, inactivitate si eschiva si sa ai curajul sa infrunti greutatile si sa le rezolve de unul singur, fara a mai astepta ajutor de la altii. Nici viata actuala nu va fi usoara, iar eventualele tendinte spre pasivitate si fuga iti vor fi sanctionate, luandu-ti-se sansa sau dreptul de a simti viata la intensitate maxima. Pasivitatea vietilor anterioare va reveni, cumva, si in aceasta viata cu diverse repercusiuni: imobilitate fizica, boala karmica, suferinta, compromis, sacrificiu, izolare, singuratate, tradare, fuga de lume, resimtind ceva din ceea ce nu ai stiut sa pretuiesti in vietile anterioare: sansa de a decide singur, de a te misca in voie, de a actiona la momentul oportun.

Te-ar mai interesa: Ce spune prenumele despre tine. Numerolog: Fiecare...

Trebuie sa-ti dezvolti increderea in tine, sa gandesti întotdeauna pozitiv, sa nu te mai lasi furat de iluzii si melancolie. Trebuie sa pornesti pe un drum spiritual prin care ai putea cunoaste adeseori  sacrificiul (daruirea) pentru altii, dar trebuie s-o faci intr-un mod elevat, superior, nu la modul smereniei absolute.

SFAT: Nu fugi de viata, de lume, de tine, ci ia-ti inima in dinti pentru a-ti transforma visele in realitate. Nu visa pasiv, iluzoriu, in camera ta, ci viseaza activ, in iuresul vietii! Asuma-ti visele, si pune-le in slujba oamenilor!

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private