Temperaturile au început să crească, asta înseamnă că pământul este roditor și îți pune la dispoziție tot felul de fructe. Iată cum poți realiza un desert de primăvară cu căpșuni.
Este foarte ușor! Iată de ce ai nevoie
1. Mai multe borcane de dulceață (iarna a trecut, borcanele stau goale, însă le poți folosi pentru design)
2. 1-2 kilograme de căpșuni spălate și tăiate bucățele
3. sucul de la două lămâie
4. 450 de grame de zahăr
5. o lămâie rasă
6. mentă proaspătă mărunțită
7. frișcă
8. pișcoturi
Mod de preparare
Prima zi – Amestecă căpșunile, sucul de lămâie, o ceașcă de zahăr într-un castron. Pune compoziția la rece la congelator
A doua zi – Într-un castron amestecă frișca, o cană de zahăr și o lămâie rasă pentru 7 minute. Trebuie să incorporezi toate ingredientele până se omogenizează.
Pune pișcoturile pe fundul borcanului, deasupra pune crema și ornează cu căpșuni.
A.
Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024, spune că nativii zodiacului vor avea parte de…
Potrivit nutriţioniştilor, este un mit că valorile colesterolului cresc foarte mult după consumul de ouă,…
Nadia Comăneci, sportiva simbol a gimnasticii româneşti din toate timpurile, a dezvăluit o rețetă specială…
România a atras atenția NASA și a întregii lumi datorită unor imagini spectaculoase captate de…
Situată la doar 73 de kilometri de București, Mănăstirea Ghighiu este loc de pelerinaj pentru…
Ouăle fierte şi vopsite sunt un produs traditional esenţial care nu trebuie să lipsească de…