Categories: Ştiri sănătate

Diagnostic greșit pentru o artistă celebră: „Medicamentele mi-au atacat creierul”

Din cuprinsul articolului

Diagnostic greșit pentru o artistă celebră. Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară a trăit drama vieții sale în USA, când medicii au diagnosticat-o greșit.

„Din cauza oboselii, a epuizării eu am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat.

Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă. (…) În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Nu a fost corect.

Am fost în Turcia până la urmă. Acolo am făcut toate investigațiile și nu s-a adeverit. Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată. Când am ajuns în Turcia, medicul mi-a spus: „dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă”.

Vreau să spun pe această cale oamenilor, dacă li se pune un diagnostic grav să ceară și a doua, a treia opinie. (…) Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”, a povestit cântăreața.

Diagnostic greșit pentru o artistă celebră. Marius, soțul artistei, i-a fost alături acesteia în perioada dificilă pe care a traversat-o.

„A zis că nu mă părăsește, chiar dacă aș fi într-un scaun cu rotile. (…) Să știți că foarte mulți artiști iau multe antidepresive, nu rezistă. Este un sacrificiu foarte mare. Fără medicamente nu ai cum să reziști”, a mai spus cântăreața la PRO TV.

Sursă FOTO: EVZ

Angela Rusu este mama a trei fete

Pe Măriuca, cea mai mică dintre fetele sale, a născut-o la vârsta de 46 de ani. Acum, copila are 1 an și trei luni. Larisa are 28 de ani, iar Rebeca 20 de ani.

„Nu suport ca lumea să-mi spună „distracție plăcută” atunci când mă duc la evenimente. Eu mă duc să muncesc, să distrez oamenii, nu mă duc să mă distrez eu. Este o mare diferență. Au fost foarte multe momente grele de-a lungul anilor și cu sănătatea. Am mers la cântări cu branula în mână. Eu îmi făceam perfuzii. (…) Cel mai mult mă doare că n-am fost alături de fetele mele”, spune cântăreața.

 

Recent Posts

19 mai 2022. Sfântul Mucenic Patrichie, mare vindecător de boli. Rugăciunea în această zi îți aduce alinare și te scapă de necazuri

În ziua de 19 iunie, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe Sfântul Mucenic Patrichie, episcopul Prusiei…

19 minute ago

Alimente și băuturi care mențin un ficat sănătos și fericit. Reduc riscul de boli hepatice, de la hepatită, la cancer de ficat

Alimente și băuturi pentru un ficat sănătos. Ficatul funcționează și ca un organ care ajută…

50 de minute ago

Bonă reținută în București. Părinții au filmat-o când le agresa copilul de un an

Bonă reținută în București. O femeie care avea grijă de un băiețel de un an…

o oră ago

ACEASTĂ dietă extrem de populară reduce anxietatea și stresul la adulții în vârstă

Anxietatea și stresul la adulții în vârstă ținute sub control cu ajutorul dietei. Dieta mediteraneană…

2 ore ago

Trei zodii vor trage lozul cel mare în IUNIE. Au parte de câștig toate planurile: noroc, bani, dragoste, călătorii

Luna iunie va fi o lună perfectă pentru acești nativi, care își vor împlini în…

3 ore ago

Citeste si: