Sari la conținut

Diagnostic greșit pentru o artistă celebră: „Medicamentele mi-au atacat creierul”

Sursă FOTO: EVZ

Din cuprinsul articolului

Diagnostic greșit pentru o artistă celebră. Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară a trăit drama vieții sale în USA, când medicii au diagnosticat-o greșit.

„Din cauza oboselii, a epuizării eu am făcut o sincopă. Am leșinat în aeroport, eram în Sacramento. Mă aflam în turneu. Pur și simplu, corpul meu a cedat.

Marius a trebuit să vină după mine în America, pentru că nu am mai putut să vin singură acasă. (…) În America mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Nu a fost corect.

Am fost în Turcia până la urmă. Acolo am făcut toate investigațiile și nu s-a adeverit. Am luat medicamentele care mi s-au prescris și eram ca semi-paralizată. Când am ajuns în Turcia, medicul mi-a spus: „dacă continuam să iau acele medicamente încă două luni ajungeam în scaun cu rotile, irecuperabilă”.

Vreau să spun pe această cale oamenilor, dacă li se pune un diagnostic grav să ceară și a doua, a treia opinie. (…) Eu eram foarte grav, medicamentele mi-au atacat creierul”, a povestit cântăreața.

Diagnostic greșit pentru o artistă celebră. Marius, soțul artistei, i-a fost alături acesteia în perioada dificilă pe care a traversat-o.

„A zis că nu mă părăsește, chiar dacă aș fi într-un scaun cu rotile. (…) Să știți că foarte mulți artiști iau multe antidepresive, nu rezistă. Este un sacrificiu foarte mare. Fără medicamente nu ai cum să reziști”, a mai spus cântăreața la PRO TV.

Sursă FOTO: EVZ

Angela Rusu este mama a trei fete

Pe Măriuca, cea mai mică dintre fetele sale, a născut-o la vârsta de 46 de ani. Acum, copila are 1 an și trei luni. Larisa are 28 de ani, iar Rebeca 20 de ani.

„Nu suport ca lumea să-mi spună „distracție plăcută” atunci când mă duc la evenimente. Eu mă duc să muncesc, să distrez oamenii, nu mă duc să mă distrez eu. Este o mare diferență. Au fost foarte multe momente grele de-a lungul anilor și cu sănătatea. Am mers la cântări cu branula în mână. Eu îmi făceam perfuzii. (…) Cel mai mult mă doare că n-am fost alături de fetele mele”, spune cântăreața.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel