Categories: Stil de viaţă

Dietă Loredana Groza. A renunțat complet la aceste alimente populare: „Dimineața beau, pe stomacul gol, o…”

Din cuprinsul articolului

În vârstă de 53 de ani, Loredana Groza arată nemaipomenit. Cu toate că are un program aglomerat, artista gestionează foarte bine regimul alimentar și reușește să fie foarte atentă și să îl mențină echilibrat. Acesta este alimentul la care a renunțat de dragul unei siluete de vis!

Potrivit România TV, de câte ori a vrut, vedeta a reușit să dea jos cu ușurință kilogramele nedorite fără a se înfometa, cu sprijinul unei diete eficiente.

„Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru”, a spus cântăreața într-un interviu.

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, spunea vedeta.

Aceasta este alimentația unei zile obișnuite:

Micul dejun este format din iaurt și fructe proaspete sau uscate;

Masa de prânz este alcătuită din pește sau pui slab sau curcan și o salată, iar la desert alege fructele. Cină este formată din salate la care adaugă și semințe, avocado sau pește.

sursa foto: Revista Avantaje

La ce anume a renunțat

Loredana Groza s-a lăsat de mulți ani de dulciuri, zahăr rafinat, junk food, produse de patiserie și cofeină. În plus față de o alimentație sănătoasă și echilibrată, ea a recunoscut că face foarte mult sport. Zilnic, aceasta petrece o oră și jumătate în sala de fitness.

Cu toate că a fost adesea criticată cu privire la aspectul ei, fiind acuzată că a suferit intervenții de chirurgie estetică, întotdeauna a negat că ar avea vreuna.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă foarte grea să arăți bine”, a declarat Loredana Groza, potrivit Antena Stars.

Recent Posts

Lucruri esențiale pe care oamenii nu le fac. Sunt vitale pentru sănătate

Elemente vitale pentru sănătate. Dr. Cezar, celebrul cardiolog, dezvăluie care sunt elementele vitale pentru sănătate.…

5 ore ago

Pelagra

Ce este, cum se manifestă și de ce apare boala PELAGRA? Pelagra este boala cauzată…

6 ore ago

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Află dacă pot consuma cireșe

Regimul alimentar al pacientului cu diabet. Regimul diabeticilor este foarte important pentru controlul nivelului de zahăr…

6 ore ago

Horoscop 16 mai. Vărsător, trebuie să împărtășești energia ta minunată

Horoscop 16 mai. Astrologii au făcut previziuni pentru toate semnele: Prntru nativii din zodia Berbec…

7 ore ago

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de la Spitalul „Foişor”

Vești noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Anunț de ultim moment de…

7 ore ago

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de vară: Are puține calorii

Medic român, despre o legumă-fruct ce nu trebuie să lipsească din meniul oricărei zile de…

8 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Pelagra