Sari la conținut

Dietă Loredana Groza. A renunțat complet la aceste alimente populare: „Dimineața beau, pe stomacul gol, o…”

ce dieta tina loredana groza
sursa foto: Revista Avantaje
Loredana Groza

Din cuprinsul articolului

În vârstă de 53 de ani, Loredana Groza arată nemaipomenit. Cu toate că are un program aglomerat, artista gestionează foarte bine regimul alimentar și reușește să fie foarte atentă și să îl mențină echilibrat. Acesta este alimentul la care a renunțat de dragul unei siluete de vis!

Potrivit România TV, de câte ori a vrut, vedeta a reușit să dea jos cu ușurință kilogramele nedorite fără a se înfometa, cu sprijinul unei diete eficiente.

„Sunt ca Djokovic, ca un campion mondial. Cred că trebuie să își cunoști corpul. Ajungem la un anumit moment în care trebuie să știm foarte bine cum să ne întreținem și cum să ne hrănim și ce are nevoie corpul nostru”, a spus cântăreața într-un interviu.

„Dimineața beau, pe stomacul gol, o cană cu apă fierbinte. De dimineață am mâncat un iaurt și am pus niște semințe de in. Vă recomand și vouă, e foarte sățios”, spunea vedeta.

Aceasta este alimentația unei zile obișnuite:

Micul dejun este format din iaurt și fructe proaspete sau uscate;

Masa de prânz este alcătuită din pește sau pui slab sau curcan și o salată, iar la desert alege fructele. Cină este formată din salate la care adaugă și semințe, avocado sau pește.

ce dieta tina loredana groza
sursa foto: Revista Avantaje

La ce anume a renunțat

Loredana Groza s-a lăsat de mulți ani de dulciuri, zahăr rafinat, junk food, produse de patiserie și cofeină. În plus față de o alimentație sănătoasă și echilibrată, ea a recunoscut că face foarte mult sport. Zilnic, aceasta petrece o oră și jumătate în sala de fitness.

Cu toate că a fost adesea criticată cu privire la aspectul ei, fiind acuzată că a suferit intervenții de chirurgie estetică, întotdeauna a negat că ar avea vreuna.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor. Admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă foarte grea să arăți bine”, a declarat Loredana Groza, potrivit Antena Stars.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel