Sari la conținut

Războiul DIVELOR. Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza: „Eu sunt asumată, nu zic ca ea, că nu am liftinguri, operații estetice”

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza.
Sursă foto: Metro News
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza.

Din cuprinsul articolului

Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa Loredanei Groza. Celebra blondină a fost supusă recent unei operații estetice de liftig facial, care ar fi costat-o nu mai puțin de 11.000 de euro. În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu a ținut să sublinieze ca își asumă toate operațiile estetice la care se supune, în comparație cu artista Loredana Groza, care susține public că nu a apelat la medicul esteticean.

În urmă cu mulți ani, Bianca Drăgușanu a început transformarea cu o serie de intervenții și operații estetice. Fosta prezentatoare de televiziune are implant mamar, implant fesier, rinoplastie, acid hialuronic și botox, dar și o intervenție de alungire a ochilor.

De curând, ea a mers la medicul estetician pentru a-și topi acidul din buze, iar în urmă cu mai bine de o săptămână a suferit un lifting facial, operație care a durat 7 ore, cu anestezie generală. Într-un interviu pentru Fanatik, ea a făcut dezvăluiri despre intervenția suferită.

Bianca Drăgușanu
Sursă foto: colaj Bianca Drăgușanu Instagram

„Sunt bine… Mă recuperez și eu, cum pot. Faptul că sunt umflată, sunt vânătă, dar trece. De la o zi la alta este spectaculoasă revenirea. Eu mi-am făcut un lifting… Dar când să îl fac, la 60 de ani, la ce mai îmi trebuie atunci?! Îl fac acum, cât sunt tânără. Arătam de 35, acum sunt de 25. Acum sunt în proces de update, ca la telefon (râde, n. red.). Mă chinuiesc să dorm.

După anestezia generală s-au modificat un pic lucrurile. Aștept să îmi revin la normal, dar văd că îmi ia o perioadă. Am stat în anestezie generală 10 ore, m-au tot bibilit”, a explicat Bianca Drăgușanu, care a lansat și un atac la adresa Loredanei Groza, care a fost acuzată des că are mai multe operații estetice, însă ea mereu a negat.

Bianca Drăgușanu: eu sunt asumată

Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei

„În fine, eu sunt curajoasă și asumată. Eu nu spun că mă dau cu cremă de gălbenele și d-astea. Niciodată… Sau să zic ca Loredana Groza că nu am liftinguri, operații estetice, nu am nicio intervenție, nu cunosc botoxul, nu beau, nu fumez, nu pierd nopțile, fac yoga…

Adică, în tinerețe era foarte bătrână… Dar să fim sinceri, majoritatea dintre noi, și dau și exemple: Adelina, eu, Loredana… în tinerețe eram bătrâne. Dar eu sunt sinceră, recunosc. Păi eu câștig bani din cum apăr, normal că mă fac… Dacă aș câștiga bani din ouă mi-aș face fermă. M-aș face găină (râde în hohote, n. red.). Dar care e situația? Eu recunosc. Unele zic că își fac rinoplastie că nu respiră bine… Băi, mă lași?! De aia le fac de trei ori…”, spune Bianca Drăgușanu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel