Categories: Ştiri sănătate

Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioase de sănătate pentru artist

Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioase de sănătate pentru celebrul artist. Vlogger-ul a venit cu primele declarații în privința stării sale de sănătate.

Dorian Popa, artist și vlogger renumit, va ajunge din nou pe mâna medicilor. De această dată, artistul nu va apela la cine știe ce transformare. Uite ce spune despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Dorian Popa trece prin momente destul de grele după ce a căzut pe gheață. Dacă la început a crezut că este vorba doar despre o simplă căzătură și spera ca totul să fie bine, acum lucrurile s-au înrăutățit. Artistul nu a mai putut sta liniștit, așa că a luat imediat legătura cu un medic pentru a merge la un consult și pentru a vedea despre ce este vorba.

„Niște probleme mai serioase decât mă așteptam”

„Niște probleme mai serioase decât mă așteptam eu! Am sperat să fie doar o banală căzătură pe gheață, deși șocul pe care l-am simțit, și din felul în care am simțit că mi-a sărit genunchiul, din poziție, mă cam convingea că nu o să fie tocmai lejer. Am sperat, pentru că așa este omul, speră până în ultimul moment. Însă domnul doctor a fost un dulce, și și-a făcut un pic de timp după cele 7 operații, pentru că i-am spus că nu am pace (n.r. să aștept) până astăzi”, a declarat cântărețul, potrivit antenastars.ro.

Solistul a făcut toate consultațiile de care era nevoie, inclusiv un RMN. Din păcate, veștile medicului nu au fost unele bune, acesta spunându-i lui Dorian Popa că are trei dintre cele patru ligamente rupte, iar pe lângă asta mai are și un menisc spart.

Dorian Popa are trei ligamente rupte, iar pe lângă asta mai are și un menisc spart. Solistul a făcut toate consultațiile de care era nevoie, inclusiv un RMN. Pe 8 martie artistul urmează să fie operat, iar recuperarea va dura o perioadă. Cu toate acestea, el nu este deloc speriat, deoarece în urmă cu patru ani a mai avut probleme cu genunchiul stâng.

Dorian Popa: Pe 8 martie sunt programat la operație

„M-a consultat la 5 după amiaza, am fost repede, mi-a făcut un RMN, seara la 10 m-a consultat domnul doctor și mi-a zis că este nasol. Pe 8 martie sunt programat la operație. S-au rupt 3 dintre cele 4 ligamente și s-a spart un menisc. Nu mă sperie că am avut și genunchiul stâng acum 4 ani ”, a mai adăugat cântărețul.

 

Recent Posts

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

26 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

56 de minute ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

o oră ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

2 ore ago

Carmen Harra, despre rețeta care a învățat-o de Dalai Lama: E cel mai bun tratament pentru cancer

Carmen Harra, despre un leac pe care l-a învățat de la Dalai Lama. Cancerul este…

12 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică