Sari la conținut

Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioase de sănătate pentru artist

Sursă foto: arhiva Doctorul ZIlei

Dorian Popa, pe masa de operație! Probleme serioase de sănătate pentru celebrul artist. Vlogger-ul a venit cu primele declarații în privința stării sale de sănătate.

Dorian Popa, artist și vlogger renumit, va ajunge din nou pe mâna medicilor. De această dată, artistul nu va apela la cine știe ce transformare. Uite ce spune despre problemele de sănătate cu care se confruntă.

Dorian Popa trece prin momente destul de grele după ce a căzut pe gheață. Dacă la început a crezut că este vorba doar despre o simplă căzătură și spera ca totul să fie bine, acum lucrurile s-au înrăutățit. Artistul nu a mai putut sta liniștit, așa că a luat imediat legătura cu un medic pentru a merge la un consult și pentru a vedea despre ce este vorba.

„Niște probleme mai serioase decât mă așteptam”

„Niște probleme mai serioase decât mă așteptam eu! Am sperat să fie doar o banală căzătură pe gheață, deși șocul pe care l-am simțit, și din felul în care am simțit că mi-a sărit genunchiul, din poziție, mă cam convingea că nu o să fie tocmai lejer. Am sperat, pentru că așa este omul, speră până în ultimul moment. Însă domnul doctor a fost un dulce, și și-a făcut un pic de timp după cele 7 operații, pentru că i-am spus că nu am pace (n.r. să aștept) până astăzi”, a declarat cântărețul, potrivit antenastars.ro.

Solistul a făcut toate consultațiile de care era nevoie, inclusiv un RMN. Din păcate, veștile medicului nu au fost unele bune, acesta spunându-i lui Dorian Popa că are trei dintre cele patru ligamente rupte, iar pe lângă asta mai are și un menisc spart.

Dorian Popa are trei ligamente rupte, iar pe lângă asta mai are și un menisc spart. Solistul a făcut toate consultațiile de care era nevoie, inclusiv un RMN. Pe 8 martie artistul urmează să fie operat, iar recuperarea va dura o perioadă. Cu toate acestea, el nu este deloc speriat, deoarece în urmă cu patru ani a mai avut probleme cu genunchiul stâng.

Dorian Popa: Pe 8 martie sunt programat la operație

„M-a consultat la 5 după amiaza, am fost repede, mi-a făcut un RMN, seara la 10 m-a consultat domnul doctor și mi-a zis că este nasol. Pe 8 martie sunt programat la operație. S-au rupt 3 dintre cele 4 ligamente și s-a spart un menisc. Nu mă sperie că am avut și genunchiul stâng acum 4 ani ”, a mai adăugat cântărețul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel