Categories: Expertul zilei

Dr. Mihail Pautov dezvăluie TRUCUL simplu pentru scăderea tensiunii arteriale. Cum se poate rezolva RAPID o criză hipertensivă

Aproximativ patru din cinci persoane cu hipertensiune arterială din întreaga lume nu beneficiază de tratamentul adecvat pentru această afecţiune cardiovasculară care provoacă aproximativ 20 de milioane de decese în fiecare an.

Caracterizată de presiunea ridicată a sângelui în artere, hipertensiunea arterială poate duce la complicații grave, precum boli de inimă, dar și un accident vascular cerebral (AVC).

Medicul Mihail Pautov dezvăluie cea mai simplă metodă de a scădea tensiunea arterială! Celebrul medic Mihail Pautov a dezvăluit cea mai simplă metodă prin care poate fi scăzută tensiunea arterială.

Utilizarea saunei face adevărate minuni

Potrivit medicului, expunerea la căldură, în special prin utilizarea saunei, face adevărate minuni în cazul celor care suferă de hipertensiune arterială.

Expunerea timp de 15 minute pe zi, de-a lungul a două săptămâni poate aduce mari beneficii pentru sănătatea inimii. „Dacă ai un pic de hipertensiune sau chiar mai multă hipertensiune și vrei să o scazi într-un mod simplu și plăcut introducând un element de stil de viață o poți face prin saună sau expunere deliberată la căldură.

Există un studiu, iar oamenii care au fost expuși la căldură prin saună timp de 15 minute în fiecare zi timp de două săptămâni și-au scăzut hipertensiunea arterială cu o medie de 10 milimetri coloană de mercur, ceea ce este un rezultat incredibil”, a declarat medicul Mihail Pautov pe Tiktok.

Beneficiile expunerii la căldură

Reputatul medic a ținut să precizeze că de-a lungul timpului studiile au arătat și alte beneficii ale expunerii la căldură asupra sănătății cardiovasculare.

„Multe alte studii demonstrează beneficii cardiovasculare. Inima începe să bată mai ușor, vasele de sânge încep să se formeze. Tot organismul începe să se perfuzeze cu mai mult sânge.

Efectele sunt, de fapt, foarte asemănătoare cu efectele benefice pe care le avem în sport, astfel încât sauna trebuie să fie considerată nu doar un mijloc de a te relaxa, ci este ca un sport, doar că tu nu îți contracți musculatura.

Este un sport fără un efort muscular, pentru că beneficiile sunt aproape asemănătoare. Pe lângă asta, apare o creștere a hormonului de creștere, îți cresc niște markeri antiinflamatori, îți scade proteina C reactivă. În mai multe studii este demonstrat acest lucru și există multe alte efecte benefice”, a mai spus doctorul Mihail Pautov.

Valorile ale tensiunii arteriale considerate periculoase

Dacă tensiunea arterială este de cele mai multe ori peste 140/90, chiar dacă este de 150/95 și mai ales dacă există crize periodice, trebuie luate medicamente.

 

Recent Posts

50% din sporurile bugetarilor vor fi tăiate. De ce ia Guvernul această decizie?

Guvernul a decis să taie 50% din sporurile funcționarilor publici, o măsură radicală care urmărește…

27 de minute ago

Zodia cu probleme mari pe a cincea casă! Vin situații dureroase

Mariana Cojocaru susține că o singură firmă întâmpină ceva probleme în această perioadă a anului.…

57 de minute ago

De ce e mai sănătoasă cafeaua cu lapte. Are un efect uimitor

Datorită combinației dintre proteinele și antioxidanții pe care o conține, cafeaua cu lapte poate avea…

o oră ago

Cum se recalculează pensiile. CNNP a publicat procedura exactă

Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a emis formularele pentru recalcularea pensiilor, care va avea…

2 ore ago

Situație alarmantă. A apărul un nou virus mortal înrudit cu cel care produce Covid

A apărul un nou virus. Experții din domeniul sănătății sunt în stare de alertă maximă…

2 ore ago

Când ajung noile taloane de pensii recalculate și la ce să fie atenți pensionarii

Poșta Română va începe să livreze noile taloane de pensie către pensionari, chiar în următoarele…

3 ore ago

Citeste si: